7 Mar 2018 Yasaklandı #1 Unique U Seçkin Üye Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 399 Çözümler 3 Tepki puanı 179 8 HİZMET YILI Merhaba MemoryHackers uyelerı öncelıkle ıyı aksamlar Kısa sure once Lg"nın fıyat performans Telefonu olan LGQ6 Satın aldım En guzel ozellıgı 18:9 Ekran Ölceklendırmesı gercekten cok hos bır detay Ama Youtube"da 18:9 Ekran destegı olmadıgı ıcın Malesef kenardan Sıyah kısımlar olusuyor Bunu nasıl tam ekran yapabılırım Yardım edersenız sevinirim.
Merhaba MemoryHackers uyelerı öncelıkle ıyı aksamlar Kısa sure once Lg"nın fıyat performans Telefonu olan LGQ6 Satın aldım En guzel ozellıgı 18:9 Ekran Ölceklendırmesı gercekten cok hos bır detay Ama Youtube"da 18:9 Ekran destegı olmadıgı ıcın Malesef kenardan Sıyah kısımlar olusuyor Bunu nasıl tam ekran yapabılırım Yardım edersenız sevinirim.
7 Mar 2018 Yasaklandı #2 dude72dore D Onaylı Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 65 Tepki puanı 10 Yaş 27 8 HİZMET YILI play storede full sreenizer programını indirerek yapabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Mar 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Unique U Seçkin Üye Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 399 Çözümler 3 Tepki puanı 179 8 HİZMET YILI önerdigin program Playstoreda mevcut deıl Ayrıca O sadece Oyunları tam ekran yapıyor Benım sorunum Youtube Tam ekran Sorunu Oyla 0 Olumsuz oyla
önerdigin program Playstoreda mevcut deıl Ayrıca O sadece Oyunları tam ekran yapıyor Benım sorunum Youtube Tam ekran Sorunu
7 Mar 2018 #4 Kiev0697 K Süper Üye Katılım 27 Şub 2018 Mesajlar 819 Tepki puanı 267 8 HİZMET YILI LG Q6 için Youtube modlaması yapmışlardı tam ekran yapabilmek için özelden gerekli detayları gönderdim bakarsın. Oyla 0 Olumsuz oyla
LG Q6 için Youtube modlaması yapmışlardı tam ekran yapabilmek için özelden gerekli detayları gönderdim bakarsın.
7 Mar 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 Unique U Seçkin Üye Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 399 Çözümler 3 Tepki puanı 179 8 HİZMET YILI Kiev0697' Alıntı: LG Q6 için Youtube modlaması yapmışlardı tam ekran yapabilmek için özelden gerekli detayları gönderdim bakarsın. Genişletmek için tıklayın ... tesekkur ederim sorunum cozuldu ayrıca arka planda oynatma ozellıgıde var Oyla 0 Olumsuz oyla
Kiev0697' Alıntı: LG Q6 için Youtube modlaması yapmışlardı tam ekran yapabilmek için özelden gerekli detayları gönderdim bakarsın. Genişletmek için tıklayın ... tesekkur ederim sorunum cozuldu ayrıca arka planda oynatma ozellıgıde var
7 Mar 2018 #6 Kiev0697 K Süper Üye Katılım 27 Şub 2018 Mesajlar 819 Tepki puanı 267 8 HİZMET YILI Unique' Alıntı: tesekkur ederim sorunum cozuldu ayrıca arka planda oynatma ozellıgıde var Genişletmek için tıklayın ... İşine yaradıysa ne mutlu bana. Oyla 0 Olumsuz oyla
Unique' Alıntı: tesekkur ederim sorunum cozuldu ayrıca arka planda oynatma ozellıgıde var Genişletmek için tıklayın ... İşine yaradıysa ne mutlu bana.