- Yasaklandı
-
Banlı Üye
şey şöyle diyim mesela Lise tekniği bitirdim üniversiteye gitmiyormuşum direk işe.Üniversiteye Gitmezmişim derken?
x Anadolu Lisesine rahat gidebiliyorum fakat çok tehlikeli diyorlar öyle böyle değil uyuşturucu eroin para isteyen küfür aklınıza gelebilecek herşey pislik varmış.İmam Hatipde illaha imam olmak zorundasın diye bir şart yok oradan da istediğin bölüme gidebilirsin. Ayrıca bana kalırsa anadolu liseleri tekniklere göre daha temiz. Tercih yine senin
x Anadolu Lisesine rahat gidebiliyorum fakat çok tehlikeli diyorlar öyle böyle değil uyuşturucu eroin para isteyen küfür aklınıza gelebilecek herşey pislik varmış.
Tanrı Elbet Yardım Edecektir.Şundan emin ol küfür ve sigara olmayan okul yok. Söylentilere pek bakma genellikle abartı oluyor. Ayrıca kendini istersen koruyabilirsin buna emin ol. Tekrardan belirteyim karar senin geleceğini kötü yönde etkilemek istemem
Asla! Allah ın Karşısında Ben Bu Hesabını Nasıl Vericem? Günahtır. Onları Zehirleme Hakkım Yok. Allahın Verdiği Canı Almam. Allahın Yarratığı şeye ihanet etmem.Anadoluya git sende uyuşturucu baronluğu yap. Para kazan hayata atıl. Hem oku hem iş sahibi ol. Gittikçe civarda namın yayılır ve profesyonelleşirsin. Çete yap ayrıca kendine. Çok çatışmaya gireceksiniz bu işte. Çete ne gerekli tedarikleri sen yapacaksın. Ailene de zamanla durumu açıklarsın. Okulda arada bir haraç kesersin hem.
+1 ayni dedigi gibi oluyorMeslek lisesine gidersen üniversite kazanma ihtimalin sıfır. Eğer üniversite okumayacağım diyorsan da git meslek lisesine. Ama burdan çıktığın direk bir yere eleman olarak çalışmaya gidersin.
meslek liselerini çocukların gözünde imaj yaratmak adınının yanına anadolu koyarak teknik anadolu olarak değiştirdiler.
meslekte uyuşturucu vs. normaldir. gitme derim.
eğer yanında ilahi bir süper güçlü varlık varsa anadolu lisesinin kekoların inine git korunman için yanında melek falan olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?