Onaylı Üye
Bugün açıklanacak :/Bir şey uydursan nolacak yapamadım de gitsin yalan söylediğini öğrenirse daha çok kızar
kaydırma yaptımmmÖncelikle iyi akşamlar abilerim.Ben lgs sınavına girdim sözel bölümde İngilizceye vakit kalmadı hiç soru yapamadım.Babam a 2 tane yaptım dedim kızdı biraz hiç yapmadaydın daha iyiydi felan dedi.
8.sınıfa başlarken bana bulunduğum bölgedeki 300 puanlık liseyi kazan yeter dedi ben internetten kitapçıkla puan hesaplama sitesine baktım 348 felan yaptım babam laf etti. Oysaki hiç birleyen yapmayacağım kızmayacağım sakince sınavını yap dedi.
Geçen gün o 300 puanlık liseye gidersin dedi
ama ben 340 puanlık bilişim lisesine gideceğim inşallah .Ama asıl sıkıntı İngilizceden hiç yapamadım babama ne uydurabilirim lütfen acil yazın lütfen şimdiden teşekkürler.
Kardeş babalar her zaman evlatlarının en iyisini yapmasını ister ve hangi sonucu alırsan al babaları tatmin etmen imkansızdır. sana tavsiyen eğer ingilizce yapmadığını fark ederse sana salağa yatmış gibi baba galiba kaydırmışım dersin. zaten olan olmuş bu satten sonra değiştirebileceğin bir şey yok. Geçmiş olsunÖncelikle iyi akşamlar abilerim.Ben lgs sınavına girdim sözel bölümde İngilizceye vakit kalmadı hiç soru yapamadım.Babam a 2 tane yaptım dedim kızdı biraz hiç yapmadaydın daha iyiydi felan dedi.
8.sınıfa başlarken bana bulunduğum bölgedeki 300 puanlık liseyi kazan yeter dedi ben internetten kitapçıkla puan hesaplama sitesine baktım 348 felan yaptım babam laf etti. Oysaki hiç birleyen yapmayacağım kızmayacağım sakince sınavını yap dedi.
ama ben 340 puanlık bilişim lisesine gideceğim inşallah .Ama asıl sıkıntı İngilizceden hiç yapamadım babama ne uydurabilirim lütfen acil yazın lütfen şimdiden teşekkürler.
Kankam doğruyu söyle yalan illa ortaya çıkar ve çıkarsa daha çok sıkıntı yaşarsınÖncelikle iyi akşamlar abilerim.Ben lgs sınavına girdim sözel bölümde İngilizceye vakit kalmadı hiç soru yapamadım.Babam a 2 tane yaptım dedim kızdı biraz hiç yapmadaydın daha iyiydi felan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?