♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Fiziği ta .. o fizik 11 deyken sınıfta bırakmıştı beni fizikDostum biraz gereksiz bir konu olmuş ama olsun yaşın daha küçük daha lisesi üniversitesi var üniye gelince bu sınavlar a b c d yazmak kadar kolay dersin şu an sizin sınava girsem full çekerim öyle düşün ilerde daha zorlarını görüceksin hele fizikte başarılar
Teşekkür ederimDostum biraz gereksiz bir konu olmuş ama olsun yaşın daha küçük daha lisesi üniversitesi var üniye gelince bu sınavlar a b c d yazmak kadar kolay dersin şu an sizin sınava girsem full çekerim öyle düşün ilerde daha zorlarını görüceksin hele fizikte başarılar
Düzelttim. Uyarın için teşekkürler.Bu konuda silinir başlık full büyük harfle değiştir yoksa uyarı yersin
Bişey değil bu arada lisede başarılar çünkü gerek olacak lise ortaokula göre çok zorDüzelttim. Uyarın için teşekkürler.
Biliyorum hele 10 gün devamsızlık hakkı varya beni benden alıyor şuanda orta okulu 18 gün ile bitirdim :/ 10 gün raporla ancaBişey değil bu arada lisede başarılar çünkü gerek olacak lise ortaokula göre çok zor
Aynen öğlelisede başarılar devamsızlıklarını sakın çoğaltma ayvayı yersin
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun kardeşim.
Umarım istediğin yere gidebilirsin.
Tamamdır.üniversiteye geçince lisenin ne kadar boş bi ortam olduğunu anlıyorsun canım,kafana takma böyle küçük şeyleri istediğin şeyleri yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?