[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Selamunaleyküm cümleten. 2.5-3 ay önce rose softwareden slotted private internal ürün aldım lifetime. 150 dolara aldım şuanda da sitelerinde de 150 dolar. Hile gerçekten ud hileyle alakalı hiç bir sorun yaşamadım aynı şekilde satıcıylada çok ilgililer. Hileyle sadece esp oynayak dia ya kadar çıkarıp hesabı satıyordum güzelde para kazandım hilenin parasından fazlasını çıkardım yani. Son 1 aydır full rage oynuyordum ayrıyetten hile öyle fps düşüklüğü yaşatmıyordu bu yönden çok iyiydi. Oyunun içinden geçiyordum şimdi de artık hem paraya ihtiyacım olduğundan hemde farklı bi oyunda bu sefer bi hileyle devam etceğimden satıcam. Sattığım kişi direk rose software sunucusuna gelip ordan ticket açıp keyi devrederim onlarda size gereken desteği sağlarlar zaten hileyle alakalı. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
Fiyat: 70 dolar
Ödeme yöntemi: İban(İtem satış vs. gibi platformlardan ödeme yapmak isteyen olursada s1tenin kestiği komisyonuda siz ödersiniz)
dc: blaxps
Fiyat: 70 dolar
Ödeme yöntemi: İban(İtem satış vs. gibi platformlardan ödeme yapmak isteyen olursada s1tenin kestiği komisyonuda siz ödersiniz)
dc: blaxps
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Moderatörün son düzenlenenleri: