Süper Üye
Herhangi bi dosya konumu yok Seçenek pasif Prefetch klasorundede aktif yanı baska program uzerinde açık devre dışı bıraksam bıle program diğerlerine sıçramış diye düşünüyorum muhtemelen virüs çünkü laptopum normalde hıc takılmaz ve donmazdı ama 2 gündür trıpleregirmiş oyunda kasmalar takılmalar gezinirkende aynı durumu yaşıyorumdevredışı bırakamıyor musun? sağ tıklayıp dosya konumunda aç dediğin zaman neresi açılıyor
Combofix yaptır iz kalmaz ondan dostumHerhangi bi dosya konumu yok Seçenek pasif Prefetch klasorundede aktif yanı baska program uzerinde açık devre dışı bıraksam bıle program diğerlerine sıçramış diye düşünüyorum muhtemelen virüs çünkü laptopum normalde hıc takılmaz ve donmazdı ama 2 gündür trıpleregirmiş oyunda kasmalar takılmalar gezinirkende aynı durumu yaşıyorum
indirim taramışsın kb başka pek bişi bilmiyorum en iyisi format at geç veya driver boost indir ordan başlangıç ögesini kaldırHayır hala başlangıçta Wındows defender kendını bıle koruyamıyor O yuzden defender çöp Combo fix wındows 10 desteklemıyor önerebıleceğiniz baska yollar varmı
dediğim gibi malwarebytes indir
Yani Bence bilgisayarına bişey olmadan oyunları yedekle ve format at ilerde sıkıntı çıkarabilir sana
Kurulmuş bir uygulama yok Hayalet program Başlangıçtan kaldırdım ama temizlendiğinden emin deilim İlk kez virus yedim Değişik bir hismalwarabytes la tarama yapmış zaten. ss attı adam. wise cleaner indir uninstal programını kurarsın kaldırır herşeyi
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 28507
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?