Limitsiz T basma pointer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bu bölümdeki önceki sayfalara bak bir sürü pointer ve hack paylaşımı var ordan öğrenebilirsin, bypass bende arıyorum kimsede yok

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sevdim yeni pointer arayışına giren birileri var hala

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
usta bu nasıl kodlancak anlamadım tuşa atadım eşya yok yazıyor takıncada eksiliyor t ye basınca

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
usta bu nasıl kodlancak anlamadım tuşa atadım eşya yok yazıyor takıncada eksiliyor t ye basınca
csh280D.tmp+67FA40 on: 0 of: 1 ' Limitsiz T basma (2 den fazla yani)
açıkça yazmıştım, oyun içinde altınlı ise 1 kez nakitli ise 2 kez can basabiliyorsun normalde; bunu kullandığında istediğim kadar CAN basabilirsin, sınırsız yapmaz. kodlanışı normal bir özelliği nasıl kodluyorsan o şekilde, sadece t uşuna bağla o kadar

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
abi bütün konulara baktım pointerlerin kullanımı hkkında kimse bilgi vermemiş biraz aydınlatsanız nasıl yapıldığı konusunda bizde öğrenelim lütfen

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
abi bütün konulara baktım pointerlerin kullanımı hkkında kimse bilgi vermemiş biraz aydınlatsanız nasıl yapıldığı konusunda bizde öğrenelim lütfen
VBÇ net, c++ gibi kodlama dillerini bilmiyorsan kullanamazsın. anladığım kadarıyla da bilgin yok, nete yaz wolftü hile kodlama diye orda birsürü çıkar karşına, en basit yol bu

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
tuşa nasıl atayabilirz ya yardım olucak yokmu yeniyim bu işlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...