maç linklerini birliktemi kısaltıcağız önceden bende bu işi yapıyordum cidden iyi para var ama tek başına zor olduğu için bırakmıştım
Hayir Arkadaşlar Maç Sitesi Sitem var bu 1.projem 2.projemde linktl gibi link kısaltma sitesi yapıp tutturursak cok daha iyi paralar kazancagımıza inanıyorum..
aynen dostum bu yüzden diyorum googledede cıkıcak domainler reglicem ayni maç sitemdeki mantık gibi yapıcam bu projeyle cok daha iyi paralar kazanacagımızı düşünüyorumLink kısaltma sitesinde cpm oranı ödeme tarihi çok önemli yaparsan tutar
aynen dostum bu yüzden diyorum googledede cıkıcak domainler reglicem ayni maç sitemdeki mantık gibi yapıcam bu projeyle cok daha iyi paralar kazanacagımızı düşünüyorumama işte ynıma yardımcı arıyorum
hayir internette link kısaltma scripti var herkes tarafından bilinen bu editlencekEkli dosyayı görüntüle 21383
çevrem geniş birçok reklam ajansı ile çalışıyorum maç 1k gösterim 0.2 dolar popup ise 1 k gösterim 0.3 dolar cok iyi rakamlarLink kısaltma sitesini tutturmak için iyi réklam yapman gerek. Rakiplerin 1 réklam veriyorsa senin 3 vermen gerek. Benden bir tavsiye.
çevrem geniş birçok ajansı ile çalışıyorum maç 1k gösterim 0.2 dolar popup ise 1 k gösterim 0.3 dolar cok iyi rakamlar tabi 1 sayfada 5 6 adet reklam lcagından mesala 1000 kişiden toplam 20 alıyorsam o 1000 kişiden 10 alıcak
R3klam veren şirketlerden alıyorlar. R3klam veren şirketler 1000 gösterim başına yer sağlayıcıya para ödüyor, yer sağlayıcı paranın belirli kısmını cebine atıp daha sonra size belirli bir pay veriyor mevzu bundan ibaret .Beyler hep merak etmişimdr. Bu link kisaltma sitelerinde gösterilen lari nerden aliyorlar ?
veren şirketler kim ?veren şirketlerden alıyorlar. veren şirketler 1000 gösterim başına yer sağlayıcıya para ödüyor, yer sağlayıcı paranın belirli kısmını cebine atıp daha sonra size belirli bir pay veriyor mevzu bundan ibaret .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?