19 Kas 2020 #1 0ZNR0 0 Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 9 Tepki puanı 1 Yaş 27 7 HİZMET YILI Ben linux tinycore indirdim CorePlus olanından şuan windows 8.1e dönmek istiyorum flashım hazırdı denedim olmuyo tekrar hdd olarak başlatıyo usb seçtiğim halde bende xubuntu yükledim onda denedim aynı haya ondada var ne yapmam lazım?
Ben linux tinycore indirdim CorePlus olanından şuan windows 8.1e dönmek istiyorum flashım hazırdı denedim olmuyo tekrar hdd olarak başlatıyo usb seçtiğim halde bende xubuntu yükledim onda denedim aynı haya ondada var ne yapmam lazım?
19 Kas 2020 #2 TyayTie T Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 44 5 HİZMET YILI bende bekliyorum sorun var bende de
19 Kas 2020 #3 osmanli76 O Onaylı Üye Katılım 13 Haz 2018 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 26 7 HİZMET YILI hocam Gerekli verilerinizi bir filaş benzeri birşeye aktardıktan tonra bi format atıp istediğiniz sürümü güklemeyi deneyebilirsini.
hocam Gerekli verilerinizi bir filaş benzeri birşeye aktardıktan tonra bi format atıp istediğiniz sürümü güklemeyi deneyebilirsini.
19 Kas 2020 Konuyu başlatan #4 0ZNR0 0 Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 9 Tepki puanı 1 Yaş 27 7 HİZMET YILI osmanli76' Alıntı: hocam Gerekli verilerinizi bir filaş benzeri birşeye aktardıktan tonra bi format atıp istediğiniz sürümü güklemeyi deneyebilirsini. Genişletmek için tıklayın ... Olmuyo işte format Tinycore'da kaldım boot ekranın da usb seçiyom ama hdd olaral başlatıyo tekrardan Post automatically merged: 19 Kas 2020 dünden beri kafayı yicem Post automatically merged: 19 Kas 2020 TyayTie' Alıntı: bende bekliyorum sorun var bende de Genişletmek için tıklayın ... Çözersen bana da söyle Son düzenleme: 19 Kas 2020
osmanli76' Alıntı: hocam Gerekli verilerinizi bir filaş benzeri birşeye aktardıktan tonra bi format atıp istediğiniz sürümü güklemeyi deneyebilirsini. Genişletmek için tıklayın ... Olmuyo işte format Tinycore'da kaldım boot ekranın da usb seçiyom ama hdd olaral başlatıyo tekrardan Post automatically merged: 19 Kas 2020 dünden beri kafayı yicem Post automatically merged: 19 Kas 2020 TyayTie' Alıntı: bende bekliyorum sorun var bende de Genişletmek için tıklayın ... Çözersen bana da söyle
19 Kas 2020 #5 aytugsoylu A Üye Katılım 17 Kas 2020 Mesajlar 46 Tepki puanı 0 Yaş 23 5 HİZMET YILI kanka neden tamamem işletim sistemi değiştiriyosunuz ki kumar oynamaktan farksız virtual machine kursanız o da işinizi hayli hayli görür
kanka neden tamamem işletim sistemi değiştiriyosunuz ki kumar oynamaktan farksız virtual machine kursanız o da işinizi hayli hayli görür
19 Kas 2020 Konuyu başlatan #6 0ZNR0 0 Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 9 Tepki puanı 1 Yaş 27 7 HİZMET YILI aytugsoylu' Alıntı: kanka neden tamamem işletim sistemi değiştiriyosunuz ki kumar oynamaktan farksız virtual machine kursanız o da işinizi hayli hayli görür Genişletmek için tıklayın ... Ne biliyim böyle olcağını Post automatically merged: 20 Kas 2020 Kurtuldum linuxten ya Win8.1'e geri döndüm bir daha ayrılmam windows'tan Son düzenleme: 20 Kas 2020
aytugsoylu' Alıntı: kanka neden tamamem işletim sistemi değiştiriyosunuz ki kumar oynamaktan farksız virtual machine kursanız o da işinizi hayli hayli görür Genişletmek için tıklayın ... Ne biliyim böyle olcağını Post automatically merged: 20 Kas 2020 Kurtuldum linuxten ya Win8.1'e geri döndüm bir daha ayrılmam windows'tan