Seçkin Üye
peki max 20 gb oluyor dosyaları silip düşüremezmiyim illa 20 gb kadar indirip bırakıcakmıyım?yeniliyemessin aldıgın yere söyle
Sunucu HDD' siyle ne alakası var olayın?
oyun indiricem ubuntununda bir boyut sınırı vardır heralde ondan diyorum nasıl sileceğim diyeSunucu HDD' siyle ne alakası var olayın?
Bilinmeyen yerdenden sunucu almamnızı öneririz memoryhackers olarak biz sanal sunucu teamspeak3 v.s sağlıyoruz tabikide her dolduğunda gidip sunucu almayacaksın. (seni mağdur bırakıp üst paketlere mahkum ediyor bir nevi dolandırıcılık.) Bizden hizmet almadığınız için yardım edemeyeceğim forum yoluyla.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaplink bu anlamıyorum işte adama sordum dedi o dolunca yükseltebilirsin dedi dolunca illa yenisinimi alıcam :/
gerekli şeyi alıyorum bu konuda hiç bir bilgim olmadığından dolayı tek isteğim oyunları dizileri donmadan hızlı bir şekilde indirmek 23 mbps yetişmiyor artık gece gündüz bilgisayarımı açık tutuyorum gta 5i indirmek için yardımcı olabilirmisiniz?Bilinmeyen yerdenden sunucu almamnızı öneririz memoryhackers olarak biz sanal sunucu teamspeak3 v.s sağlıyoruz tabikide her dolduğunda gidip sunucu almayacaksın. (seni mağdur bırakıp üst paketlere mahkum ediyor bir nevi dolandırıcılık.) Bizden hizmet almadığınız için yardım edemeyeceğim forum yoluyla.
app on fly gibi sitelerden aldım onlarlada kendi bilgisayarıma hız sağlayamıyorum kendi internetime daha doğrusu bilgisayarıma hızlı bir internet sağlayacak servet vds vps her ne oluyorsa ondan almak istiyorumBilinmeyen yerdenden sunucu almamnızı öneririz memoryhackers olarak biz sanal sunucu teamspeak3 v.s sağlıyoruz tabikide her dolduğunda gidip sunucu almayacaksın. (seni mağdur bırakıp üst paketlere mahkum ediyor bir nevi dolandırıcılık.) Bizden hizmet almadığınız için yardım edemeyeceğim forum yoluyla.
<3 PerfectuseBiz TS3Self olarak sağlıyoruz mh nin network kısmı diyebilirim TS3Self' e bize ait istediğiniz sunucuyu siz sağlıyabiliriz. DDoS Saldırılarına karşı korumalı veya standart firewall sunucular ile size özel bir hat ayırabiliriz ücretli olarak.
özel mesaj yoluyla konuşabilirmiyiz gerkeli mesajı attım benBiz TS3Self olarak sağlıyoruz mh nin network kısmı diyebilirim TS3Self' e bize ait istediğiniz sunucuyu siz sağlıyabiliriz. DDoS Saldırılarına karşı korumalı veya standart firewall sunucular ile size özel bir hat ayırabiliriz ücretli olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?