sudo apt-get install openvpn
cd
mkdir vpn
cd vpn
wget https://www.vpnbook.com/free-openvpn-account/VPNBook.com-OpenVPN-Euro1.zip
unzip VPNBook.com-OpenVPN-Euro1.zip
sudo openvpn --auth-nocache --config vpnbook-euro1-tcp443.ovpn
Enter Auth Username: vpnbook
Enter Auth Password: 4dK5esN
Umarım yararı olur, iyi forumlar dilerimTeşekkürler bir arkadaş geçen gün linuxa geçmiş merak ediyordu kurabilir miyim diye anlatırım
Umarım yararı olmuştur, iyi forumlar dilerim.yararlı paylaşım dostum teşekkürler
Mutlaka bir iki tanesi çalışacaktır. Hepsinin çalışmama gibi bir durumu yok. Eğer hepsini dener ve çözüm yolu bulamazsan farklı vpn servisleri ile konuyu çözebiliriz.dostum saol birde bildigin open vpnle açabilecegimiz bir kaç site önerir misin VPNbookdaki çogu çalışmıyor
Linux kurulumu ile ilgili VMX kullanımı konusunda bir konu açmayı planlıyorum. Eğer yararı olacağını düşünüyorsanız bana bildirin detaylı bir kurulum anlatımı yapalım. Linux ailesine şimdiden hoş geldinLinux kurmayı dusunuyodum işime yariycak
Ücretsiz İnternetten kastın tam olarak nedir anlayamadımOpen Vpn Ücretsiz İnternet Diye Biliyorum Pcye Uygulamasını denedigimde Başaramamıştım İyi Oldu
Umuyorum ki faydasını görürsünüz, iyi forumlar.Güzel bir rehber olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim. Umarım faydalı olurelerinize sağlık
Her şey zamanla olur, kısa zamanda daha iyi sonuçlar alacağından şüphem yok. İyi forumlar.Biraz zor ama yavaş yavaş öğreneceğim teşekkürler
Umarım sizlerde yararını görürsünüz, iyi forumlar diliyorumEmeğine sağlık yararlı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?