Linux

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar linux hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilir mi gerekirse discordumu veriyim hping saldırısı gerçekleştirirken karşı tarafa atmaya başlarken no packet diyor yardımcı olursanız mutlu edersiniz beni

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bu işi Bayaa profesyonel bir bilgisi olan birine ihtiyacın var lagger çok değerli bir hiledir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valla kanka sitede bi kaç gez istersen profesyonel bi çok kişi var bulabilirsem özelden nick olarak yollarım sana

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Post automatically merged:

vallaha yardıma ihtiyacım var bu konuda
Bu işi Bayaa profesyonel bir bilgisi olan birine ihtiyacın var lagger çok değerli bir hiledir
Post automatically merged:

Valla kanka sitede bi kaç gez istersen profesyonel bi çok kişi var bulabilirsem özelden nick olarak yollarım sana
Sitede dolaştım ama bulamadım eğer varsa atarmısın iletişime geçiyim

Üye
9 HİZMET YILI
Eğer kaldı linux dan bahsediyorsan o işe hayatta girme derim kardeşim haberin olsun

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lisede bilgisayar bölümü okudum bize bayağı öğretmişlerdi kali vb şeyleri ama zerre bişey hatırlamıyorum fakat bununla ilgili çok fazla öğretici video var diyebilirim kontrol ettinmi?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vallaha kanka lazım kali yani kaliteli bir makina
lisede bilgisayar bölümü okudum bize bayağı öğretmişlerdi kali vb şeyleri ama zerre bişey hatırlamıyorum fakat bununla ilgili çok fazla öğretici video var diyebilirim kontrol ettinmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...