Ben Sayısalım Dil Sınavına girmeye gerek varmıHayatında toplam 5 dakika bile ders çalışmayıp derslerde uyuyan ben tytden 340 puan, dil sınavından ise 80 sorudan 40 doğru 5 yanlış yaptım. Çalışan bir insan dediğin gibi 9 ayda daha iyilerini yapabilir. Tabi bu biraz da zeka işi yani çevremde günlük saatlerce çalışıp benden düşük yapan insanlar da var
Sen henüz hangi sınava gireceğini bilmiyorsun dostum işin zor kolay gelsinBen Sayısalım Dil Sınavına girmeye gerek varmı
Ben Sayısalım Dil Sınavına girmeye gerek varmı[/QUOTE
Ayni beni tarif ediyon ilkolkulda tembeldim ortaokulda bitiktim okula bile gitmiyodum kitap acmadan sadece sinavlara girerek okul bitirdim universite sinavina calisarak girdim nerdeyse tam puan alcaktim yks den 465 puan aldim suandada makine muhendisligini bitirdimHayatında toplam 5 dakika bile ders çalışmayıp derslerde uyuyan ben tytden 340 puan, dil sınavından ise 80 sorudan 40 doğru 5 yanlış yaptım. Çalışan bir insan dediğin gibi 9 ayda daha iyilerini yapabilir. Tabi bu biraz da zeka işi yani çevremde günlük saatlerce çalışıp benden düşük yapan insanlar da var
Kardeşim yks sistemi geleli 2 sene oldu ne ara sınavına girdin de 4 yıllık bölüm bitirdinKendine guveniyosan dil sinavina gir haci ben makine bölümu mezunuyum bende ortaokulda bi tane kitap acmadan bitirdim amma universiteye gircem dedim inat ettim makine muhendisligi mezunuyum suan da proje tasarim ve gelistirmede calisiyorum suan ozel sektordeyim fakat hedefim tai yada baska bi ucak sanayinde de proje sorumlusu olarak calismak bu iste milyarlari parmaginda oynatan elemanlar taniyorum hic bir sey anlamıyorsan 5 kere 10 kere herseyi kendi kendine sorgula
Kisaca yapmak icin biraz kafanda yapamam dedigin inanci kafada yok etceksin haci azimle sicilan b ok mermeri bile delermis birazda azim gerek ...
Post automatically merged:
Ayni beni tarif ediyon ilkolkulda tembeldim ortaokulda bitiktim okula bile gitmiyodum kitap acmadan sadece sinavlara girerek okul bitirdim universite sinavina calisarak girdim nerdeyse tam puan alcaktim yks den 465 puan aldim suandada makine muhendisligini bitirdim
üniversite sınavı işte anla ya 4 sene önce girdigim sınavı ben bile unuttum yks diyom geçiyom işte anla osekilKardeşim yks sistemi geleli 2 sene oldu ne ara sınavına girdin de 4 yıllık bölüm bitirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?