Süper Üye
Anne ve babanın boyları bu olayı ciddi ölçüde etkiliyor, onların boyları ne?Arkadaşlar selam. yaklaşık 17 yaşından sonra uzayan var mı? Şuan da 170im ve sınıfta neredeyse herkes 180 üstü sizce daha uzar mıyım. Genelde her daim sınıf ortalamamın altında olmuştum sınıfta hep en kısa bendim. 1. sınıftada 5tede şuan 11im hala aynı. Geç ergenlik olabilir mi sizce?
Anne ve babanın boyları bu olayı ciddi ölçüde etkiliyor, onların boyları ne?
Daha uzarsın ama geleceğin boy ortalama babanın boyuna eşit olur. Düşük bir ihtimal ise, ailende (amcan, dayın vb. gibi) boyu uzun olan kişiler varsa boy konusunda belki onlara da çekmiş olabilirsin. Şans işi bu ama fazla ümitlenme.annem 165 babam 176
merakımdan soruyorum neye göre +13 ekliyoruzanneyle babanın boy ort alıp + 13 cm ekle o senin boyun oluyor eksikse daha uzarsın fazlasa allah ebrekt versin
anne ile babanın boyunun ortalamasını alıp +13 eklemek nereden geliyor böyle fikirler ? kendi görüşün olabilir ama böyle net bir şeymiş gibi yazman kafa karıştırır.anneyle babanın boy ort alıp + 13 cm ekle o senin boyun oluyor eksikse daha uzarsın fazlasa allah ebrekt versin
Kendi görüşümü söyleyeyim : aynı yaştayız ben de 1.73üm onların 1.80 üstü olması Allah vergisi. Sen kısa değilsin yani, daha da uzamak istiyorsan arkadaşların önerdiği gibi basketbol ve yüzme ile uğraşabilirsin. iyi günlerArkadaşlar selam. yaklaşık 17 yaşından sonra uzayan var mı? Şuan da 170im ve sınıfta neredeyse herkes 180 üstü sizce daha uzar mıyım. Genelde her daim sınıf ortalamamın altında olmuştum sınıfta hep en kısa bendim. 1. sınıftada 5tede şuan 11im hala aynı. Geç ergenlik olabilir mi sizce?
Katılmıyorum ben 185 im ailede en uzun boylu olan benim çünkü basketbol oynayan tek kişide benimAnne ve babanın boyları bu olayı ciddi ölçüde etkiliyor, onların boyları ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?