Lise WiFi site engellerini nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilişim okuyorum ama internet siteleri sınırlı ama ben bunları nasıl kaldırağım Kullanıcı adı ve şifre istiyo bilen varmı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lisedeyken okulun wifisinin şifresini netten bulmuştum genelde standart oluyor wifi adı F@tih ise şifresi ''!1qaz2WSX3edc4RFV%56'' buydu bizim lisede coğu site açılmıyordu bizde vpn ile hallediyorduk vpn kullanmak istersen http injector tavsiye ederim
Dostum eline sağlık ama ben bilgisayar için istiyorum vpn olmuyor malesef eline sağlık yinede site giridiğimde kullanıcı adı ve şifre soruyo ve onu giremeden siteye girilmiyor

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Lisedeki bilişim bilgisayarları tek bir ana bilgisayardan kurulan sunucu ile yönetiliyor. Yani internet erişimin var ama bazı siteler engelli. Bunu kırabilmenin tek yolu sadece bölüm hocalarında olan anahtarı birşekilde onlardan alıp, yaklaşık 5 hocaya görünmeden o odaya girip, kameralara yakalanmadan server ayarlarını değiştirmek. Bol şans :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lisedeki bilişim bilgisayarları tek bir ana bilgisayardan kurulan sunucu ile yönetiliyor. Yani internet erişimin var ama bazı siteler engelli. Bunu kırabilmenin tek yolu sadece bölüm hocalarında olan anahtarı birşekilde onlardan alıp, yaklaşık 5 hocaya görünmeden o odaya girip, kameralara yakalanmadan server ayarlarını değiştirmek. Bol şans :)
Dostum o yürek malesef elimizde yok başka yüreklere :)

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Laptopumla gittiğimde ya telefonun internetini kullanıyordum yada vpn ile okulun internetini kullanıyordum vpn çalışıyor genelde

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Laptopumla gittiğimde ya telefonun internetini kullanıyordum yada vpn ile okulun internetini kullanıyordum vpn çalışıyor genelde
Dostum yorumun için saol ama benim gittiğim yer okulun kendi pc olduğu için sıkıntı var

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şifre: ''!1qaz2WSX3edc4RFV%56'' vpn ile girmeni tercih ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum eline sağlık ama ben bilgisayar için istiyorum vpn olmuyor malesef eline sağlık yinede site giridiğimde kullanıcı adı ve şifre soruyo ve onu giremeden siteye girilmiyor
vpn olur reis olmaz mı proton vpni açar pc hiç uraşamam diyorsan opera vpn i aç gir :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Okulun yonetici sifresini alip okulun mudurune yardimcilarina ve bilişim hocalarina farkedilmeden site engllerini kaldirabilirsin yada vpn aç

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Genel olarak okul hastane gibi resmi yerlerde wifi şifresi olmaz ancak wifi giriş yapabilmen için M.A.C adersini bilmen ve onun üzerinden pin çıkartman gerekir bunun sayesinde giriş yapabilirsin ya da müdüre gelen wifi katılma isteğini kabul etmesi gerekir .

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
vpn açabilirsin hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...