Onaylı Üye
Evet 1. dönemdeki notların karne olarak geçti 2020-2021 yılında bir üst sınıfa geçeceksin YKS'de ise Okul başarı puanı dediğimiz şey var bu 4 yılın yıl sonu başarı ortalamasını hesaplayıp bir ortalama çıkarıyorfu şimdi sadece 4 senenin 1. döneminin ortalamalarına bakacakCovid19'dan dolayı, okullar tatil edildi peki şimdi okullar açıldığında yeni sınıfa mı atlamış olacağız ?
sözde tatil değil uzaktan eğitimdiArtık 2020 dönemi bitti dostum bütün eğitim ögretim üst sınıfa geçmis olacak ama okullar acılırsa yaz tatillerini kapatacaklar illa bu bir yerden çıkacak eksik günler
♥♥♥
Eksik günleri tamalarlar öğrencileri boş yatırmazlar böyle mezun olacak çok öğrenci var bu dönemde ama karneyi mezun olmadan aldılarsözde tatil değil uzaktan eğitimdi
aynen kalsan dahi notlar öenmsiz olacak yeni sınıfın hoCovid19'dan dolayı, okullar tatil edildi peki şimdi okullar açıldığında yeni sınıfa mı atlamış olacağız ?
Güzel bir liseye gitmek istiyorsan LGS için 7. sınıf konularını dikkatli bitirmeni tavsiye ederim benim zamanımdaki sınavda (TEOG) 7. sınıf en önemli 2. yıldı konular bakımından.evde kalarak 7.ci sınıfa gectim belesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?