For a paid trick, you also have a chance to get banneddostum public hile kullanıyorsun gayet normal ban yemen
ban yememek istiyorsan paralı hile alacaksın tek çözüm bu
aim bot kullanma bencebeyler yardim lazim. Kabus kullaniyom ama sadece aimbot ve espler acik ama bana ilk defasinda 1 gun 3 kez ar-arda ve dunde 1 haftalik ban verdi. belli etmiyorum ve hic bir zaman gorunurde olmayan adamada sikmadim. neden ola bilir? bir dahakine 10 yillikmi ban yeyicem?
Can't ban if you don't show too muchFor a paid trick, you also have a chance to get banned
beyler yardim lazim. Kabus kullaniyom ama sadece aimbot ve espler acik ama bana ilk defasinda 1 gun 3 kez ar-arda ve dunde 1 haftalik ban verdi. belli etmiyorum ve hic bir zaman gorunurde olmayan adamada sikmadim. neden ola bilir? bir dahakine 10 yillikmi ban yeyicem?
harbi mi reis parasız olan dimiDosdum hilede misc setting bulasma esp,aimbot ban atmaz ! 3 aydır kullanıyorum
hangi programları kapatmak lazımaimbot kullanma arka planda çalışan program varsa kapat yemessin muhtemelen. (görev yöneticisi)
onu senin anlaman lazım. çince virüs hile kalıntısı olabilecekleri.hangi programları kapatmak lazım
dostum ben uzun süre kullandım fakat ban yemedim sende nasıl böyle bir şey oldu anlamış değilim.beyler yardim lazim. Kabus kullaniyom ama sadece aimbot ve espler acik ama bana ilk defasinda 1 gun 3 kez ar-arda ve dunde 1 haftalik ban verdi. belli etmiyorum ve hic bir zaman gorunurde olmayan adamada sikmadim. neden ola bilir? bir dahakine 10 yillikmi ban yeyicem?
Bu hile yüzünden olduğuna emin misin. Bilgisayarda başka bir hile olduğunu algılayıp ban atabilir ?beyler yardim lazim. Kabus kullaniyom ama sadece aimbot ve espler acik ama bana ilk defasinda 1 gun 3 kez ar-arda ve dunde 1 haftalik ban verdi. belli etmiyorum ve hic bir zaman gorunurde olmayan adamada sikmadim. neden ola bilir? bir dahakine 10 yillikmi ban yeyicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?