BDO LOVER
Onaylı Üye
saldırı hızı hareket hızı animasyon hızı at ve gemi hızı otomatik loot toplama en temelinde var gamez hilesinde çok daha fazla özellik vardı zamanında nader hocam boş durmuyordu baya güzeldi hile sonrasında fix yedi ve official serverlarda eac geçince nader saldı bdoyu yani aslında eac gelince güncelliyecekti o sıralar bir şeyler olud vazgeçtiHiç kullanma fırsatım olmadığından soruyorum, bdoda ne gibi hileler kullanılıyor mesela ?
bdo bide çok ilgi duyulmuyordu sanki forumda ben görmüştüm sürekli kurucu+ idiEAC'la alakası yok bdo yu salmamın. Her hafta güncelleme atmam gerekiyordu bdo için ve iki farklı sürüm oluyordu NA ve EU.
Oyunun EAC harici kendisine entegre AC si var, otomatik olarak bazı şeyleri güncellemek mümkün olmadığından oturup 1 saat uğraşmak gerekiyordu her hafta. Hilenin bize getirisne baktım, götürüsüne baktım ve daha fazla güncellemenin anlamı olmadığını düşündüm ondan bıraktım.
Ek olarak liveguard'ı fazla hafife alma derim
En azından Mena için güncelleyip Hilenin satışı olsa nasıl olur ? şuan sadece balık botu var o bile haftalık 180 lira gibi birşey en azından ona para vermek yerine normal bir hileye para versek güzel olurEAC'la alakası yok bdo yu salmamın. Her hafta güncelleme atmam gerekiyordu bdo için ve iki farklı sürüm oluyordu NA ve EU.
Oyunun EAC harici kendisine entegre AC si var, otomatik olarak bazı şeyleri güncellemek mümkün olmadığından oturup 1 saat uğraşmak gerekiyordu her hafta. Hilenin bize getirisne baktım, götürüsüne baktım ve daha fazla güncellemenin anlamı olmadığını düşündüm ondan bıraktım.
Ek olarak liveguard'ı fazla hafife alma derim
black desert cheat undetected ?Şuanki bdo private serverlarının çoğu(primebd,moonbd vs) liveguard kullanıyor anticheat olarak ve bildiğim kadarıyla dört dörtlük bir ac değil bu uzun lafın kısası nader hocam bunlar için bir hile çıkarır mı acaba öyle bir olasılık var mı ?
Bdo official hilesini daha güncellemeyeceğini söylemişti ama bu basit pserverlara bi el atmak ister belki bdo severler için <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?