Onaylı Üye
Evet Kendisi Temp oluşturuyor ve her loader açtığımızda temp dosyası siliniyor bu durumda her zaman tekrar yüklemek zorunda kalıyoruzTeam viewer'ı kurmaktaki amaç nedir onu anlayamadım kendi temp dosyası mı açıyor ? ve yaptıktan sonra her açışımızda tw yi tekrar kurmak zorunda mı kalacağız ?
Anladım sağol.Evet Kendisi Temp oluşturuyor ve her loader açtığımızda temp dosyası siliniyor bu durumda her zaman tekrar yüklemek zorunda kalıyoruz
aynısı olduğunu bilmiyordum kardeşim yeni senden duydumHocam boş yapma zaten sitede var aynısını kopyalayıp gelmisin
Konuşmak için konuşma baydım artıkaynısı olduğunu bilmiyordum kardeşim yeni senden duydum
Evet Öncelikle %appdata% e gir İlk olarak Appdata içinde local olucak onun içine Temp Yoksa Temp isimli bi klasör oluştur sonra appdatanın içinde olan Romaing klasörünün içine yoksa Temp Dosyasını Kur Sonra Cs Kapalıyken Hile Programını Loaderla Sonra Waiting game çıktıktan sonra Cs yi Aç Hata Verse Bile Önemseme Inserta Bastığında Sorun Düzelicektir... Gerçeği Böyle yapın.Hocam boş yapma zaten sitede var aynısını kopyalayıp gelmisin
ne demekTeşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?