12 Haz 2020 #1 samettac S Onaylı Üye Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 123 Çözümler 2 Tepki puanı 9 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Sitedeki anlatıların hepsini denemem rağmen hileyi yükle dediğimde load pi fail hatası alıyorum farklı hesaplarda denedim gine aynı hata yardımcı olabilcek varmı
Sitedeki anlatıların hepsini denemem rağmen hileyi yükle dediğimde load pi fail hatası alıyorum farklı hesaplarda denedim gine aynı hata yardımcı olabilcek varmı
12 Haz 2020 #2 Canyo 死 Ultra Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 2,350 Çözümler 64 Tepki puanı 1,344 Ödüller 12 9 HİZMET YILI [/load pi Fail] Tüm sekmeleri kapatıp üyeliğinize çıkış giriş yapın! Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
12 Haz 2020 Konuyu başlatan #3 samettac S Onaylı Üye Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 123 Çözümler 2 Tepki puanı 9 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Kayou' Alıntı: Vpn ile denediniz mi ? ve ya host dosyaları temizlediniz mi Genişletmek için tıklayın ... host derken ? vpn ile denedim olmuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Kayou' Alıntı: Vpn ile denediniz mi ? ve ya host dosyaları temizlediniz mi Genişletmek için tıklayın ... host derken ? vpn ile denedim olmuyor
12 Haz 2020 #4 Canyo 死 Ultra Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 2,350 Çözümler 64 Tepki puanı 1,344 Ödüller 12 9 HİZMET YILI samettac' Alıntı: host derken ? vpn ile denedim olmuyor Genişletmek için tıklayın ... C:\Windows\System32\drivers\etc içerisinde bulunan hosts dosyasını temizlemeye çalışın ve ya RstHosts indirip yapabilirsiniz Oyla 0 Olumsuz oyla
samettac' Alıntı: host derken ? vpn ile denedim olmuyor Genişletmek için tıklayın ... C:\Windows\System32\drivers\etc içerisinde bulunan hosts dosyasını temizlemeye çalışın ve ya RstHosts indirip yapabilirsiniz
12 Haz 2020 Konuyu başlatan #5 samettac S Onaylı Üye Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 123 Çözümler 2 Tepki puanı 9 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Kayou' Alıntı: C:\Windows\System32\drivers\etc içerisinde bulunan hosts dosyasını temizlemeye çalışın ve ya RstHosts indirip yapabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... denedim olmuyor Post automatically merged: 12 Haz 2020 Kayou' Alıntı: C:\Windows\System32\drivers\etc içerisinde bulunan hosts dosyasını temizlemeye çalışın ve ya RstHosts indirip yapabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... reiz tmm eyw gizli sekmeden girdim oldu yardımın için tşk yinede Oyla 0 Olumsuz oyla
Kayou' Alıntı: C:\Windows\System32\drivers\etc içerisinde bulunan hosts dosyasını temizlemeye çalışın ve ya RstHosts indirip yapabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... denedim olmuyor Post automatically merged: 12 Haz 2020 Kayou' Alıntı: C:\Windows\System32\drivers\etc içerisinde bulunan hosts dosyasını temizlemeye çalışın ve ya RstHosts indirip yapabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... reiz tmm eyw gizli sekmeden girdim oldu yardımın için tşk yinede
12 Haz 2020 #6 juniorspindola1 J Onaylı Üye Katılım 15 May 2020 Mesajlar 54 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 28 6 HİZMET YILI regedit, appdata Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Haz 2020 #7 BuqraBey B Seçkin Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 344 Çözümler 1 Tepki puanı 15 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Gizli Sekmeden Deniyebilirsin bende öyle oldu Oyla 0 Olumsuz oyla