- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hack-ezpubgm-internal-cheat-gameloop-7-1.207914/arkadaşlar bide bu aımbot ayarlarını verir misiniz aimbotu direk kullanınca hedefleri fazla tutturamıyor
[ER] - 0xC0000365 - 0xC00000220xC0000365 bu hata var bende
[ER] - 0xC0000365 - 0xC0000022Defender kapalı fakat yine 0xC0000365 hatasını alıyorum çözümünü bilen varmı
Kapattim ama yine olmuyor[ER] - 0xC0000365 - 0xC0000022
[SO] - [TR] Bu hatanın sebebi hileyi bir şeyin engellemesidir. Sizin antivirusünüz , faceit anticheat ya da vanguard anti cheat olabilir. Bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir. Kapattıktan sonra servislerinin çalışmadığına da emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsünüz kendiliğinden açılırsa kapatmayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Denetim Masası -> Program Kaldır -> Riot Vanguard veya Faceit Anticheat varsa kaldırın düzelir.
[ER] - 0xC0000365 - 0xC0000022
[SO] - [TR] Bu hatanın sebebi hileyi bir şeyin engellemesidir. Sizin antivirusünüz , faceit anticheat ya da vanguard anti cheat olabilir. Bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir. Kapattıktan sonra servislerinin çalışmadığına da emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsünüz kendiliğinden açılırsa kapatmayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Denetim Masası -> Program Kaldır -> Riot Vanguard veya Faceit Anticheat varsa kaldırın düzelir.
Silin dediğim gibi sorun ortadan kalkar.Kapattim ama yine olmuyor
Close adblocker.LOAD PI ERROR
C: diskinde ismi rakam ve harflerden oluşan bir klasör olucak onu silip tekrar hileyle girmeyi deneyin.Arkadaşlar merhaba ben hileyi kullanıyordum sıkıntısız. fakat bugun aynı şekilde hileyi açtım hile menüsü falan geliyor fakat hile aktif olmuyor esp göstermiyor kimseyi aimbot aktif olmuyor hiç bir menü özelliği çalışmıyor ISINGAME : False diyor Üst kısımda çözümü nedir ?
reis bendede couldnt not connect loader deleted felan diyor siliniyor yaC: diskinde ismi rakam ve harflerden oluşan bir klasör olucak onu silip tekrar hileyle girmeyi deneyin.
ss atar mısınız?reis bendede couldnt not connect loader deleted felan diyor siliniyor ya
[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008Доброго времени суток уважаемые разработчики! Все сделал как указано в «ошибках и решениях». Но проблема не устранена, помогите пожалуйста.
0x800c0008
Мне не помогает данный способ.[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008
[SO] - [EN] Перезагрузите модем и компьютер.
buyrunss atar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?