8 May 2020 #1 zMaXiMuS Z Süper Üye Katılım 20 Mar 2018 Mesajlar 639 Çözümler 5 Tepki puanı 36 8 HİZMET YILI beyler bende apex hile yüklerken böle oluyo pubg lite ve diyer hilelerde hiçbirşey olmuyo sorunsuz ama apex de bu hatayı veriyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap çözümü bilenler yardım edebilirmi discord SeaBenConi/16#5191 ya da özelden yazsın
beyler bende apex hile yüklerken böle oluyo pubg lite ve diyer hilelerde hiçbirşey olmuyo sorunsuz ama apex de bu hatayı veriyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap çözümü bilenler yardım edebilirmi discord SeaBenConi/16#5191 ya da özelden yazsın
Çözüm Z Z zMaXiMuS 8 May 2020 Çözüm buymuş arkadaşlar: [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
Çözüm buymuş arkadaşlar: [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
8 May 2020 Konuyu başlatan #2 zMaXiMuS Z Süper Üye Katılım 20 Mar 2018 Mesajlar 639 Çözümler 5 Tepki puanı 36 8 HİZMET YILI Çözüm buymuş arkadaşlar: [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Çözüm buymuş arkadaşlar: [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
8 May 2020 #3 emirrdmrts52 E Onaylı Üye Katılım 1 May 2018 Mesajlar 52 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 27 8 HİZMET YILI kral lolü yapabiliyor musun ? Oyla 0 Olumsuz oyla
8 May 2020 #4 freslehxcode F Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2019 Mesajlar 302 Çözümler 3 Tepki puanı 46 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI Oyun dosyaları eksik olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
8 May 2020 Konuyu başlatan #5 zMaXiMuS Z Süper Üye Katılım 20 Mar 2018 Mesajlar 639 Çözümler 5 Tepki puanı 36 8 HİZMET YILI freslehxcode' Alıntı: Oyun dosyaları eksik olabilir Genişletmek için tıklayın ... olabilir aslında denicem bi sağol aklıma gelmemişdi ondanda kaynaklanabilir oyun içi güncelleme felan sağol Oyla 0 Olumsuz oyla
freslehxcode' Alıntı: Oyun dosyaları eksik olabilir Genişletmek için tıklayın ... olabilir aslında denicem bi sağol aklıma gelmemişdi ondanda kaynaklanabilir oyun içi güncelleme felan sağol