- Yasaklandı
-
Loaderde coder olmuş olacak.Karşılığında ?
Karşılığı olmadan kimse size loader yazmaz kardeşim .Loaderde coder olmuş olacak.
Ne gibi bir karşılık tavsiye et.Karşılığı olmadan kimse size loader yazmaz kardeşim .
Orasını siz düşünün bende ileride free olarak 1 versiyonluk bir hile sunucam . Reklamsız olucak denemelik yani , eğer tutulursa ads onay vs ekliycem ... Bana zaten ne verirseniz verin işim olmaz başkasıyla bu konuda az çok bilgisi olan varsa bile yardımcı olmaz . Nette araştırın varmı bilmiyorum fakat Ressource yöntemi ile loader yapabilirsiniz ...Ne gibi bir karşılık tavsiye et.
Kodlama bilgim yok.O yüzden coder arıyoruz.teamımız var loaderımız var istersenınız kodlama bilginiz varsa ekıbmıze klatıbilrsiniz ekımzde cok iyi coderler mevcutur
anladım inşllah araınız kişiyiy bulrunuzKodlama bilgim yok.O yüzden coder arıyoruz.
İnşallahanladım inşllah araınız kişiyiy bulrunuz
Karşılık olarak coder olan kişiyi sosyal medya gruplarında Admin Yaparız.
Arkadaşlar @denizemekli adlı arkadaşla loader yapmaya karar verdik.İyi bir coder arıyoruz.
Coder:
Kodlama yapacak.
Gönüllü olan gelsin.
Örn:Memory U.I daki gibi load tıklayacaz oyuna inject edecek.Coder bunu yapacak.Daha ne yapar bilemeyiz.Onu zaman gösterir.
Ne boka yarıyorsun o zaman kardeş sen ?Kodlama bilgim yok.O yüzden coder arıyoruz.
Tema gibi şeyler Coder lazım Lütfen küfürsüz.Ne boka yarıyorsun o zaman kardeş sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?