umuthb' Alıntı:Ben sildim yükledim opera bile yükledim ama hep siteye giriş bekleniyorda kalıyor siteyi otomatik açmıyor ve siteye gidiyorum hayla aynı tıklıyorum hayla aynı lütfen yardım edin yazdıklarınızın hepsini yaptımö
YTEragonWTF' Alıntı:umuthb' Alıntı:Ben sildim yükledim opera bile yükledim ama hep siteye giriş bekleniyorda kalıyor siteyi otomatik açmıyor ve siteye gidiyorum hayla aynı tıklıyorum hayla aynı lütfen yardım edin yazdıklarınızın hepsini yaptımö
windows kaçı kullanıyorsunuz
larysam' Alıntı:Usta bişey soracam
Bu Dword wip hackta silah atma resleme gibi durum yok orda birşey belirmissiniz bu yazıyı yazmışsınız anlamadım
*Silah atma ve reslemek için aah açıp kapama eklendi
nasıl oluyor acill
umuthb' Alıntı:YTEragonWTF' Alıntı:windows kaçı kullanıyorsunuz
win 8.1 pro
misc bölümünde aah diye bişey göremiyorumYTEragonWTF' Alıntı:larysam' Alıntı:Usta bişey soracam
Bu Dword wip hackta silah atma resleme gibi durum yok orda birşey belirmissiniz bu yazıyı yazmışsınız anlamadım
nasıl oluyor acill
kardeşim bunu nasıl yapcan biliyonmu hilenın misc bölümünde aah var ordan
umuthb' Alıntı:win 8.1 pro
kardeşim bunu sistem geri yükleyerek yada format atarak çözebilirsin yada başka tarayıcılarlada
JhonySinse' Alıntı:HACI BENDE ACIOYURM ONAYLAYA TIKILYIORUM KARSIMA CMD ACILIYOR TAMAM YAIZI CIKIYOR KIRMIZI SONRA KAPANIYOR TEKRAR TAMAM YAZISI CIKIYOR BİDE OPERAYA HER GIRIDIGME VARSAYİLAN TARIYICI YAPILSINMI DİYOR TEKRAR SORMA DİİYP YAPILSIN DIYORUM CIKIYORUM TEKRAR GIRIYORUM GENE AYNISI CIKIYOR
YTEragonWTF' Alıntı:larysam' Alıntı:Usta bişey soracam
nasıl oluyor acill
kardeşim bunu nasıl yapcan biliyonmu hilenın misc bölümünde aah var ordan
umuthb' Alıntı:win 8.1 pro
kardeşim bunu sistem geri yükleyerek yada format atarak çözebilirsin yada başka tarayıcılarlada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?