Çözüldü Loader load pi fail hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba,
Dünden beri Hack Center'a giremiyordum. Opera Browser indirip vpn ile açtığımda artık siteye erişim sağlayabiliyorum ancak /load pi fail hatası almaya başladım. Hata çözümünde bu hataya da yer verilmiş ancak orada belirtilen çözüm yolu ile hatayı geçiremedim. Dünden beri ne yaptıysam düzeltemedim; sekmeleri kapatıp hesabınıza çık gir yapın diyor, hepsini yaptım hatta tarayıcıları silip temizleyip tekrar yükleyerek denedim yine başaramadım. Bu hatanın alternatif bir çözüm yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• hata 2.PNG
    hata 2.PNG
    298.8 KB · Görüntüleme: 59
  • hata 3.PNG
    hata 3.PNG
    211.9 KB · Görüntüleme: 67
Çözüm
Foruma girerken ikisi de kapalı iki eklentiyi de kullanmıyorum. Hack Center'a girerken VPN açmak zorundayım çünkü diğer şekilde siteye erişim sağlayamıyorum.

Host dosyasını sıfırlamak için girdim şimdi de host dosyam silinmiş klasörde bulamıyorum, yenisini yaratma imkanı da vermiyor. Sanırım format atmak tek çaresi.

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için, iyi geceler.
Hata: Bu siteye ulaşılamıyor
Çözüm: Host dosyanızı silmeniz veya loaderı bir kez çalıştırmanız yeterli. (NOT: Eğer Loaderı çalıştırarak sorunu çözmek istiyorsanız loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin ve deneyin)

Loader İndirme Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Loader Rar...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
.exe nin isimin değiştirin yönetici olarak çalıştırın ve farklı bir tarayıcı deneyin.

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Host sıfırlaması yaparak vpn siz girmeye çalışın hatanız vpn den kaynaklanıyor olabilir

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Foruma girerken bunların kapalı olduğundan emin olun:
  • Adblocker
  • VPN

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Foruma girerken bunların kapalı olduğundan emin olun:
  • Adblocker
  • VPN
Foruma girerken ikisi de kapalı iki eklentiyi de kullanmıyorum. Hack Center'a girerken VPN açmak zorundayım çünkü diğer şekilde siteye erişim sağlayamıyorum.
Host sıfırlaması yaparak vpn siz girmeye çalışın hatanız vpn den kaynaklanıyor olabilir
Host dosyasını sıfırlamak için girdim şimdi de host dosyam silinmiş klasörde bulamıyorum, yenisini yaratma imkanı da vermiyor. Sanırım format atmak tek çaresi.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI

Hata: Bu siteye ulaşılamıyor
Çözüm: Host dosyanızı silmeniz veya loaderı bir kez çalıştırmanız yeterli. (NOT: Eğer Loaderı çalıştırarak sorunu çözmek istiyorsanız loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin ve deneyin)

Loader İndirme Linki:

Loader Rar Şifresi: mh

Host Dosyası Silme Linki:

VirüsTotal Sonuçları:

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sorunu çözdüm, aynı hatayı yaşayacak arkadaşlar için kesin çözüm yolu host sıfırlamak.
Bilgisayarım yönetici izni vermediği için yapamıyordum ancak bu forumda açılan host sıfırlama uygulamasını indirdim ve tek tuşla sorun çözüldü. Artık VPN dahi olmadan Uİ açılıyor. Yardımcı olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim, kafayı yemek üzereydim :D
İyi bayramlar, herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...