11 Haz 2018 #1 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Bu gun ros da hıle yapmak ıcın loadere gırıs yaptım hılemı sectım yukle dedım sonra oyuna gırdım ve 1 dıye hata verdı hılede acılmadı sımdı loaderı acmaya calıstıgımda acılmıyor ole kalıyor memory hackers yazısı kalıyor ustune basıncada calısmayı durdurdu dıyor yardım edın
Bu gun ros da hıle yapmak ıcın loadere gırıs yaptım hılemı sectım yukle dedım sonra oyuna gırdım ve 1 dıye hata verdı hılede acılmadı sımdı loaderı acmaya calıstıgımda acılmıyor ole kalıyor memory hackers yazısı kalıyor ustune basıncada calısmayı durdurdu dıyor yardım edın
11 Haz 2018 #2 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Hileyi oyuna girip Login ekranı geldikten sonra inject edeceksin. Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Haz 2018 Konuyu başlatan #3 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI NightStar' Alıntı: Hileyi oyuna girip Login ekranı geldikten sonra inject edeceksin. Genişletmek için tıklayın ... Loader acılmıyor dıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
NightStar' Alıntı: Hileyi oyuna girip Login ekranı geldikten sonra inject edeceksin. Genişletmek için tıklayın ... Loader acılmıyor dıyorum
11 Haz 2018 #4 NightAnger N Uzman Üye Katılım 5 Şub 2017 Mesajlar 251 Tepki puanı 22 Ödüller 7 9 HİZMET YILI windows 10 kullanıyorsan arama kısmına unload yaz unload kernel module diye birşey çıkarsa aç sonra loaderi açmayı dene. arama kısmında çıkmadıysa cheat enginenin kurulu olduğu yere gir orda unload kernel module var onu çalıştır tamam de loaderi açmayı dene. Oyla 0 Olumsuz oyla
windows 10 kullanıyorsan arama kısmına unload yaz unload kernel module diye birşey çıkarsa aç sonra loaderi açmayı dene. arama kısmında çıkmadıysa cheat enginenin kurulu olduğu yere gir orda unload kernel module var onu çalıştır tamam de loaderi açmayı dene.
11 Haz 2018 #5 zafer113 Z Üye Katılım 11 Haz 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 25 7 HİZMET YILI Resi benimde sitede reklam onayı gelmiyor ne yapmam lazım Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Haz 2018 Konuyu başlatan #6 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI NightAnger' Alıntı: windows 10 kullanıyorsan arama kısmına unload yaz unload kernel module diye birşey çıkarsa aç sonra loaderi açmayı dene. arama kısmında çıkmadıysa cheat enginenin kurulu olduğu yere gir orda unload kernel module var onu çalıştır tamam de loaderi açmayı dene. Genişletmek için tıklayın ... Windows 8.1 Oyla 0 Olumsuz oyla
NightAnger' Alıntı: windows 10 kullanıyorsan arama kısmına unload yaz unload kernel module diye birşey çıkarsa aç sonra loaderi açmayı dene. arama kısmında çıkmadıysa cheat enginenin kurulu olduğu yere gir orda unload kernel module var onu çalıştır tamam de loaderi açmayı dene. Genişletmek için tıklayın ... Windows 8.1