Loader ve hilelerde aldığınız hatalar

Hata alıyormusunuz? Are you getting an error?

• Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Loader ve hilelerde aldığınız hataları yorum olarak yazın. Aynı hataları sürekli belirtmeyin. yorumlara bakın aldığınız hata var ise birşey yazmayın!
Tüm hatalar toplanıp çözümleri tek konuda birleştirilecektir.

Write errors in the loader and cheats as a comment. Do not constantly state the same errors. Look at the comments, if there is an error, do not write anything!
All errors will be collected and their solutions will be combined in a single matter.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pubg Lite hile çalışıyor gösteriyor fakat ne bi menü geliyor ne bi hile.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lol Script botlarla oynadığında çalışıyor fakat normal maça girdiğinde oyun donuyor ve kapanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyuna girerken script açıksa ağ bağlantısı hatası veriyor

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
memory ui de emit retry hatası alıyorum herşeyi yaptım adblock kapalı saat dilimi düzgün virüs programıda kapalı programı sıldım yukledım fakat hala hatayı alyıorum

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
-Bazen hile açık olmasına rağmen adam göstermiyor. Yeniden açsamda yine göstermiyor.
-İtemler geç gözüküyor. (item menüsünde gösterilecek silah ve eklentileri seçme şansımız olsa daha kullanışlı olacaktır.) Ek not:İtem göstermeyi açınca daha erken banlanıyorum. Sanırım program oyuna ne kadar müdehale ediyorasa o kasar belli oluyor.
-Program, seçtiğimiz ayarları, temp,prefect vs gibi yere değilde farklı bir konuma atarasa daha kullanışlı olacaktır.çünkü buraları genelde sürekli siliyoruz ban riski düşmesi için.
-özellikle paralı hilelerde %100 güvenli ibarelerini eklemeye başladılar,acaba yeni bir açık mı bulyndu,bilginiz var mı?Bu son yaptıkları sezgisel izleme hamlesi(hile kullanırken sistemde oluşan etkileri görme) karşı bir çalışmanız var mı?
Biraz istediğiniz soruların dışına çıktım ama bireysel konulara adminler pek ilgikenmediği için,arada böyle kaçamaklar olabilir diyorum. :)
-

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Program bazen hiç açılmıyor, restart atınca düzeliyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hotfix olayını hala anlayamadım. Anlatabilecek biri var mı ?

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
You cannot use this cheat without being in one of the groups below. Hatasını alıyorum kuraalları anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...