Çözüldü Loader "Waiting for action" sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben loaderi kurarken yanlışlıkla erişim iznini vermedim, reddettim şimdi denetim masasından açmaya çalışıyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Waiting for action kısmı hileyi load etmenizi bekliyor nasıl load yapcaksınız sağ üste bulunana Hack Cenetr UI hile açacağınız oyun hangisi ise onu bulun ve tıklayın hilenin ismine tıklıyıp yükle basın

Vpn
R€klam €ngelleyci
bunları kapalı olduğundan emin olun

Örnek olarak Altta bulunana video izleyebilirsiniz

Başka bir hata alırsanız Özelden bana ulaşabilirsiniz iyi günler.
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben loaderi kurarken yanlışlıkla erişim iznini vermedim, reddettim şimdi denetim masasından açmaya çalışıyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bundan sonra ui'ye girip istediğiniz hileyi injectliyeceksiniz problem devam ediyorsa baştan silip yükleyin

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam bu sorun değil loaderi açtıkdan sonra sitede bulunan sağ üsteki hack centere tıkla hangi oyunda hile kullancaksan ona tıkla azcık aşşağı kaydır sayfayı orda yükle butonu görüceksin bu işlemi ilk defa yaptığın için rekla4m onayı isticek senden forumdan herhangi bir rekl4ama tıklıyınca onaylamış olcaksın sonra senden oyunu açmanı isticek oyunu açıp oynicaksın bu kadar rekla4m onayını hergün yapman lazım

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Waiting for action kısmı hileyi load etmenizi bekliyor nasıl load yapcaksınız sağ üste bulunana Hack Cenetr UI hile açacağınız oyun hangisi ise onu bulun ve tıklayın hilenin ismine tıklıyıp yükle basın

Vpn
R€klam €ngelleyci
bunları kapalı olduğundan emin olun

Örnek olarak Altta bulunana video izleyebilirsiniz

Başka bir hata alırsanız Özelden bana ulaşabilirsiniz iyi günler.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...