Loader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıpraşma Sende Seveceksin !
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Admin Beyler Su Loaderi 4 Saat Önce Yani Saat 5 Buçuk da başladınız 2 saat dediniz tmm olmadı . 30 - 45 dk dediniz gene olmadi . Herkesde Bu Sorun Var Biliorum ama belki siz düzeltmişsinizdirde ben gene sorim sorun bendemi hala devam ediyormu ? bunun cevabini verip konuyu kapatabilirsiniz.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sorun herkeste var şuan

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Admin Beyler Su Loaderi 4 Saat Önce Yani Saat 5 Buçuk da başladınız 2 saat dediniz tmm olmadı . 30 - 45 dk dediniz gene olmadi . Herkesde Bu Sorun Var Biliorum ama belki siz düzeltmişsinizdirde ben gene sorim sorun bendemi hala devam ediyormu ? bunun cevabini verip konuyu kapatabilirsiniz.

Gardaşım sabırlı ol adamlar işini yapıyor şuan böyle acele ettirdikce dahada uzuyor işleri.

Üye
6 HİZMET YILI
bekle isin ne :D biz bekliyoruz :D biraz hilesiz oyna :D

Emektar Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çalışmalarımız devam ediyor fakat bir süre daha sürecek gibi duruyor. Anlayışlı olmaya çalışın lütfen. İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...