Yeni bir loader yazmaya başladım web tabanlı olacak bir kaç sorum var.
1- qt mi kullanmamı tavsiye edersiniz yoksa konsol mu ?
2- dosyaları (dll, exe) nasıl şifrelemeliyim?
3- nasıl packlemeliyim ?
4- web requestleri nasıl şifreleyebilirim?
Bilgisi olmayan lütfen yazmasın birebir yardım etmek isteyen olursa discordum : Rise#5734
1- kesinlikle qt
2- kendi hash algoritmanı ve dosya uzantını oluştur dll kullan program içinde çözüp manualmap olarak vmprotectli dll yi oyuna enjekte edtsin enjekte güvenlikleri senin işin.
3- VMProtect son sürüm ile temiz bir packleme ayrıca içine asm debuggerleri karıştırıcak asm junkcodeler.
4- bir kere sll kullan ve sağlam bir auth yaz. Onayları tek değişkene değil çok değişkene ayır. Yazdığın api get değil post methodu kullansın ve değişken isimleri ile girilen değerler hashli olsun. Hashleme için de kendş hasherini yaz bence.
Not:
Bunları diyorum da şunu söyleyeyim kendi hash algoritmamızı yazdık boş konuşmuyorum yani :d .
@NightyFox 'a ek olarak web işlemlerinin tümünü ayrı bir thread içinde yaparsan hız konusunda düşüş yaşamazsın. Şayet tüm sistemleri (inject,web,ui) aynı thread içinde yaparsan açılış ve kullanış hızlarına aşırı derecede etki edeceğini görürsün.
Get ile alacağın stringleri de aes veya özel bir hash ile (ek olarak key eklersen daha sağlıklı olur) şifreleyebilirsin.
Auth için ilk başlangıç olarak php sonrasında mysql cmd sonrasında da php den mysql cmd execute etmeyi öğren. Şifreleme için de hash sistemlerinin algoritmaları & private ve public key konuları için googleye yazınca tonlarca kaynak mevcut. Başarılar...
Auth için ilk başlangıç olarak php sonrasında mysql cmd sonrasında da php den mysql cmd execute etmeyi öğren. Şifreleme için de hash sistemlerinin algoritmaları & private ve public key konuları için googleye yazınca tonlarca kaynak mevcut. Başarılar...