Loader...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yeni bir loader yazmaya başladım web tabanlı olacak bir kaç sorum var.
1- qt mi kullanmamı tavsiye edersiniz yoksa konsol mu ?
2- dosyaları (dll, exe) nasıl şifrelemeliyim?
3- nasıl packlemeliyim ?
4- web requestleri nasıl şifreleyebilirim?

Bilgisi olmayan lütfen yazmasın birebir yardım etmek isteyen olursa discordum : Rise#5734

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
1- kesinlikle qt
2- kendi hash algoritmanı ve dosya uzantını oluştur dll kullan program içinde çözüp manualmap olarak vmprotectli dll yi oyuna enjekte edtsin enjekte güvenlikleri senin işin.
3- VMProtect son sürüm ile temiz bir packleme ayrıca içine asm debuggerleri karıştırıcak asm junkcodeler.
4- bir kere sll kullan ve sağlam bir auth yaz. Onayları tek değişkene değil çok değişkene ayır. Yazdığın api get değil post methodu kullansın ve değişken isimleri ile girilen değerler hashli olsun. Hashleme için de kendş hasherini yaz bence.

Not:
Bunları diyorum da şunu söyleyeyim kendi hash algoritmamızı yazdık boş konuşmuyorum yani :d .

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
@NightyFox 'a ek olarak web işlemlerinin tümünü ayrı bir thread içinde yaparsan hız konusunda düşüş yaşamazsın. Şayet tüm sistemleri (inject,web,ui) aynı thread içinde yaparsan açılış ve kullanış hızlarına aşırı derecede etki edeceğini görürsün.
Get ile alacağın stringleri de aes veya özel bir hash ile (ek olarak key eklersen daha sağlıklı olur) şifreleyebilirsin.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Teşekkür ederim o zaman başlayayım yine takıldığım konularda buradan paylaşır veya webden yardım alırım şifreleme ve auth için bir tutorial var mı ?
Auth için ilk başlangıç olarak php sonrasında mysql cmd sonrasında da php den mysql cmd execute etmeyi öğren. Şifreleme için de hash sistemlerinin algoritmaları & private ve public key konuları için googleye yazınca tonlarca kaynak mevcut. Başarılar...

Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Php, mysql kısmı hazır zaten o konuda şifrelemeler tamam qt ile yazmaya başladım şuan web requestler boş dönüyor...

Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bu arada aes 256 decrypt nasıl yaparım qtde bilgisi olan var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lUse the cryptopp for the cifrade

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
tasarlaman bitince bizimle paylaş bakalım nasılmış

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...