17 Nis 2018 #1 Sexual S Are You Ready? Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2018 Mesajlar 128 Tepki puanı 11 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Öncelikle Selamun Aleyküm, Visual Basic ile bir menü yaptım.Bu menüye uzaktan hile ekleyip hile silmek istiyorum. FTP bağlamak diyor ancak pek fazla birşey göremedim.Yardım edebilecek varsa şimdiden çok teşekkürler.
Öncelikle Selamun Aleyküm, Visual Basic ile bir menü yaptım.Bu menüye uzaktan hile ekleyip hile silmek istiyorum. FTP bağlamak diyor ancak pek fazla birşey göremedim.Yardım edebilecek varsa şimdiden çok teşekkürler.
17 Nis 2018 Yasaklandı #2 M3G4 M Üye Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 Yaş 34 8 HİZMET YILI ftp sistemi kadar boş bir şey yok iki saat baglanması ve veriyi alması falan kötü. mantık kurarsan doluca çözüm bulursun.
ftp sistemi kadar boş bir şey yok iki saat baglanması ve veriyi alması falan kötü. mantık kurarsan doluca çözüm bulursun.
17 Nis 2018 Konuyu başlatan #3 Sexual S Are You Ready? Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2018 Mesajlar 128 Tepki puanı 11 Ödüller 5 8 HİZMET YILI M3G4' Alıntı: ftp sistemi kadar boş bir şey yok iki saat baglanması ve veriyi alması falan kötü. mantık kurarsan doluca çözüm bulursun. Genişletmek için tıklayın ... hocam pek fazla araştırdım ancak sonuç 0 mysql önerdi bir arkadaş ona bakıyorum şimdi
M3G4' Alıntı: ftp sistemi kadar boş bir şey yok iki saat baglanması ve veriyi alması falan kötü. mantık kurarsan doluca çözüm bulursun. Genişletmek için tıklayın ... hocam pek fazla araştırdım ancak sonuç 0 mysql önerdi bir arkadaş ona bakıyorum şimdi
17 Nis 2018 Yasaklandı #4 M3G4 M Üye Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 Yaş 34 8 HİZMET YILI Sexual' Alıntı: hocam pek fazla araştırdım ancak sonuç 0 mysql önerdi bir arkadaş ona bakıyorum şimdi Genişletmek için tıklayın ... mysql olabilir ama webbrowser ilede yapabilirsin
Sexual' Alıntı: hocam pek fazla araştırdım ancak sonuç 0 mysql önerdi bir arkadaş ona bakıyorum şimdi Genişletmek için tıklayın ... mysql olabilir ama webbrowser ilede yapabilirsin
17 Nis 2018 Konuyu başlatan #5 Sexual S Are You Ready? Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2018 Mesajlar 128 Tepki puanı 11 Ödüller 5 8 HİZMET YILI M3G4' Alıntı: mysql olabilir ama webbrowser ilede yapabilirsin Genişletmek için tıklayın ... hocam şimdi uzaktan ekleyip silmek istedğim için arıyorum böyle şeyler hile menu falan yapmada sıkıntı yok ancak bağlamada sorun var
M3G4' Alıntı: mysql olabilir ama webbrowser ilede yapabilirsin Genişletmek için tıklayın ... hocam şimdi uzaktan ekleyip silmek istedğim için arıyorum böyle şeyler hile menu falan yapmada sıkıntı yok ancak bağlamada sorun var
17 Nis 2018 Yasaklandı #6 M3G4 M Üye Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 Yaş 34 8 HİZMET YILI Sexual' Alıntı: hocam şimdi uzaktan ekleyip silmek istedğim için arıyorum böyle şeyler hile menu falan yapmada sıkıntı yok ancak bağlamada sorun var Genişletmek için tıklayın ... bir .ok konu var kaynaklarda EN dili ile ararsan.
Sexual' Alıntı: hocam şimdi uzaktan ekleyip silmek istedğim için arıyorum böyle şeyler hile menu falan yapmada sıkıntı yok ancak bağlamada sorun var Genişletmek için tıklayın ... bir .ok konu var kaynaklarda EN dili ile ararsan.
21 Nis 2018 #7 burakhappy B succ Uzman Üye Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 192 Tepki puanı 7 10 HİZMET YILI Tam olarak yapacağın şey nedir, yani mantığını tamami ile anlatabilirsen iyi olur.
1 Tem 2018 #8 Ilitharath I Süper Üye Katılım 1 Tem 2018 Mesajlar 617 Çözümler 18 Tepki puanı 39 Ödüller 7 Yaş 26 7 HİZMET YILI Filezilla adlı program yardımcı olabilir.