Log Hatası Alanlar İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
                                                                                 Arkadaşlar Biz Yani " Tekniker Ekibi 

Dword Vip HackGP FarmerDword Lite vb. 

Hilelerde alınan hatalar ile ilgili videolar çekip paylaşma kararı aldık.
Forumu takip ederseniz bilgi sahibi olma şansınız yüksektir.
Alınan hataları bu konunun altınada yazabilirsiniz işimizi biraz daha kolaylaştırmış olursunuz.
Şimdiden, Anlayışınız için Teşekkür Ederiz.

Yazdığınız Yorumlar Okunup, Detaylı İnceleme Sonunda Video veya Çözüm Paylaşılıcaktır.

Tekniker Ekibi ]

1-) LOG Hatası ;
Konu : Tıkla ve Git
Video : 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-) Yazılar Sarıda Kalıyor ;
Yüksek ihtimalle vpn kullanıyorsunuz. Zenmate yada hotspot gibi ipinizi değiştiren programlar varsa loaderiniz yeşil olmaz. Lütfen bunları kapatın, loader sarı iken gerekli yerlere tıklamaları yaptığınız zaman sizi memoryhackerse geri atcak, daha sonra anasayfaya tıkladığınızda yazılar yeşil olucak.

3-) Yazılar Kırmızıda Kalıyor ;
Çözüm: Bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin. Google chrome'yi varsayılan tarayıcı olarak yaptığınızdan emin olun.

4-) Yazılar Hala Sarı yada Kırmızıda Kalıyor;

Opera Kurun. 
 ardından ayarlarına girip tarayıcıyı varsayılan yapıyorsunuz. ardından vpn uygulamalarını varsa kapatıyorsunuz. Windows > Denetim Masası >  Windows güvenlik duvarı > Varsayılanları geri yükle diyoruz tamam diyoruz.

5-) Vpn uygulamaları kapatma;

Yukarıda 3 tane alt alta icon göreceksiniz üst kısımda basıp ayarlar diyoruz. ardından uzantılar tıklıyoruz oradan çöp kutusuna basarak siliyoruz..

6-) Her şeyi hatasız,eksiksiz bir biçimde yapıyorum. Loader yeşil oluyor, oyun açıyorum hile inject oluyor ama menü gelmiyor. Ne yapmam gerek ?
Directx9 yüklemeniz gerekmektedir.

7-) Loader Açıyorum fakat .net framework hatası veriyor.
.Net framework 4.0 yada daha üstü sisteminizde kurulu olması lazım.

:cool: Ne Yaparsam Yapim Launcher Gelmiyor Hatasının Çözümü
Modem reslemek tek çözümdür.

9-) Dword Vip Hack v7.2 Oyundan  Hatasız Atma Hatası
Windows Güvenlik Duvarı'nı İnakftifleştiriniz.

10-) Ne Yaparsam Yapim XignCode Gelmiyor (GP Farmer, Dword Vip, Dword Lite...)
Hilenin Giriş Butonuna XignCode dolarken basın.

11-) LOG Hatası Alıyorum Fakat Log Dosyaları Yok

12-) Geçerli Bir Win32 Uygulaması Değil
                                                                                                       İndir : 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...