29 May 2021 #1 zodyak24 Uzman Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 187 Tepki puanı 23 Ödüller 9 Sosyal 8 HİZMET YILI Ne yaptıysam Logitech Hub indiriyorum hatta başka versiyonda indirdim ama setup yapmıyor. Tıklıyorum, bir kaç saniye bekliyor. Kurulum açılmıyor, cok şey denedim. Netten çözümlere baktım, çözüm yok. Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Nis 2022
Ne yaptıysam Logitech Hub indiriyorum hatta başka versiyonda indirdim ama setup yapmıyor. Tıklıyorum, bir kaç saniye bekliyor. Kurulum açılmıyor, cok şey denedim. Netten çözümlere baktım, çözüm yok.
Çözüm #Roaccat 29 May 2021 Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (RAR'dan çıkarıp klasöre atınız. Ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (RAR'dan çıkarıp klasöre atınız. Ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
29 May 2021 Yasaklandı #2 Aenux A da best Banlı Üye Katılım 19 Kas 2017 Mesajlar 1,562 Çözümler 61 Tepki puanı 269 8 HİZMET YILI Bende de aynı sorun vardı G-HUB'a üye oldum çözüldü. Bir de sen dene istersen. Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
29 May 2021 #3 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (RAR'dan çıkarıp klasöre atınız. Ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (RAR'dan çıkarıp klasöre atınız. Ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
29 May 2021 Konuyu başlatan #4 zodyak24 Uzman Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 187 Tepki puanı 23 Ödüller 9 Sosyal 8 HİZMET YILI Aenux' Alıntı: Bende de aynı sorun vardı G-HUB'a üye oldum çözüldü. Bir de sen dene istersen. Genişletmek için tıklayın ... Üye de oldum ama olmadı. Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
Aenux' Alıntı: Bende de aynı sorun vardı G-HUB'a üye oldum çözüldü. Bir de sen dene istersen. Genişletmek için tıklayın ... Üye de oldum ama olmadı.