SteelSeries kulaklıklarının mikrofonları maalesef fiyatına göre hiç iyi değiller, mikrofonu çok iyi ve üst düzey olan bi kulaklık arıyorum, yoksa rahatlık konusun da vs. gayet iyi bir marka.benim arkaşadım aldı kulaklıgı çok kez ses kayması yaptı sonra hyprex e geçti bence almadan önce iyi düşün alabiliyorsan sakin steelseries alma artics 3 ten sonrasını alıcak paran varsa 2000 gibi onlar olabilir ama acemice olur bende alabiliyorsan hyperx yada razer kraken alabilirsin
önerdiğin kulaklık da çok iyi ama benim tercihim kablolu kulaklıklardan yana.Malzeme kalitesin de logitech kötü uzun kullanıma dayanaklı olucağını düşünmüyorum. Yazılım açısından kolay kullanması. Mikrofon ses düzeyi de oldukça iyi.
Hyperx kullaklıkları genellikle dışarda ki hiç bir sesi duyamazsın. Mikrofon konusunda ise dip bir sesi var alpha kulaklığın.
Bütçen yeterli ise hyperx cloud flight wireless öneririm. Malzeme ve mikrofon konusunda oldukça iyi
eskisi gibi oyun oynayan biri değilim, mikrofon açısından iyi olanı almak istiyorum, bu konu da kararsızım.hyperx bir kulaklıkta öngeçilmez bir kulaklık markasıdır. Ses kartları olsun sesin nerden geldiğinin anlık tepkime süresi olsun efsanedir. Tavsiye ederim almalısın kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?