Arkadaşlar, Logitech G300s alınır mı? Knight Online oynuyorum. Makrosu çok iyi diyorlar ama güvenemiyorum. Makrosu iyi bir mouse önerisi olan var mı veya Logitech G300s alınır mı? 2000 TL bütçem var. İyi forumlar.
Mouse alındı, denendi. Sonuç:
Mouse, fiyatına göre güzel. Küçük, ele tam oturuyor. Makrosu cidden başarılı, kaçırmadan kullanabiliyorsun.
Yorum kasmak değil derdim mouse tercihlerinde kısa bi açıklama yapacağım, Mouse alırken istediğin model ya da agalar arası tartışmalarda en çok hangi mouse övülüyorsa onu gidip mağazasında test ediyorsun 1 saat denemene izin veriyorlar beğenmezsen almazsın bir çok avmlerde izin veriliyor buna.
Bir zamanların en meşhur ve en çok tercih edilen farelerinden biri her öneri postunda mutlaka adı geçerdi logitech mükemmel bir marka her ürünü çok kaliteli gerçekten ben de kullandım, tek eksisi küçük bir fare olduğu için biraz avucunun içinde kayboluyor gibi oluyor hele de elin normalden büyükse alınmaz en iyisi gidip yerinde bizzat test edip en uygun gördüğünü almak
bende yıllardir var birtanesini 4 senede eskittim şuan 2. si takılı gerek oyun içi makrolarda çok işime yarıyor ve tam elimin içine göre hassasiyeti harika ve programıyla çok güzel ayarlamalar yapabılıyorsun
Ele uygunluğu, dpi oranlaması ve gecikme hızı gibi baya şeylerde iyi tepkime verdiği için gayet başarılı mouse benim fikrim bu tabi kullanıcı kullanimında da büyük etken gösterir