Üye
Hocam mouse kargodan geldiğinde böyleydi zaten.Hocam ıcındekı parlacları arızalanmıstır onlardan sorun vardır acıp bak ıstersen
Garantisi illaki vardır diye düşünüyorum koskoca Logitech daha alalı da 1 ay falan oldu.kardeşim o kadar para vermişsin bence götür değiştir yada iade et kullanılmış arızalı bir ürünü satmış olabilirler kendin bişey yapma derim
Teşekkür ederim garantisini araştırıyorum.hocam temassızlık olabilir garantisi varsa hiç kurcalama gönder baksınlar
G8 tuşuna basabiliyor musunuz ? Yani basmaktan kastım tıklanmıyor o tuşa ittiriyorsunuz renk değişiyor herhangi bir tık sesi vs yokbendede o mousedan var hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım eğer 0 aldıysan garantisi vardir baktır istersen
Evet güzel fare 'güzel fare almayı düşünüyorum ' gibi yorumlar daha gelicek mi arkadaşlar var mı daha böyle güzel fare almayı düşünüyorum diyengüzel fare almayı düşünüyorum
Umarım gereken yapılır hayırlısı olsun.O programları biliyorum dpi falan ayarlıyorum da bende o tuşa tıklanmıyor şimdi satın aldığım site ile irtibata geçicem çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?