20 May 2021 #1 DemanDe Samsun Süper Üye Katılım 20 Mar 2019 Mesajlar 809 Çözümler 5 Tepki puanı 132 Ödüller 7 Yaş 32 7 HİZMET YILI Ben Logitech G hub yüklemeye çalışıyorum fakat setupu indirdim yönetici olarak çalıştırıyorum hiçbirşey açılmıyor mause 2 sn dönüyoır hiçbirşey olmuyor. Var mıdır Bir çözümü ??????
Ben Logitech G hub yüklemeye çalışıyorum fakat setupu indirdim yönetici olarak çalıştırıyorum hiçbirşey açılmıyor mause 2 sn dönüyoır hiçbirşey olmuyor. Var mıdır Bir çözümü ??????
Çözüm #Roaccat 23 May 2021 Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
20 May 2021 #2 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI g hub açılmadı mı ? şu şekilde gözükmesi gerekli dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
21 May 2021 Konuyu başlatan #3 DemanDe Samsun Süper Üye Katılım 20 Mar 2019 Mesajlar 809 Çözümler 5 Tepki puanı 132 Ödüller 7 Yaş 32 7 HİZMET YILI By Legend crazy' Alıntı: g hub açılmadı mı ? Ekli dosyayı görüntüle 65264Ekli dosyayı görüntüle 65265 şu şekilde gözükmesi gerekli dostum Genişletmek için tıklayın ... Daha yükleme ekranı gelmedi ki installere tıklıyorum hiçbirşey olmuyor !!! Oyla 0 Olumsuz oyla
By Legend crazy' Alıntı: g hub açılmadı mı ? Ekli dosyayı görüntüle 65264Ekli dosyayı görüntüle 65265 şu şekilde gözükmesi gerekli dostum Genişletmek için tıklayın ... Daha yükleme ekranı gelmedi ki installere tıklıyorum hiçbirşey olmuyor !!!
21 May 2021 Yasaklandı #4 Hera26 H Banlı Üye Katılım 5 May 2021 Mesajlar 273 Çözümler 4 Tepki puanı 41 Yaş 32 5 HİZMET YILI Bilgisayarını yeniden başlat antivirüs kapat faceit vanguard varsa engelliyor olabilir onları kaldır tekrar dene. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bilgisayarını yeniden başlat antivirüs kapat faceit vanguard varsa engelliyor olabilir onları kaldır tekrar dene.
22 May 2021 Konuyu başlatan #5 DemanDe Samsun Süper Üye Katılım 20 Mar 2019 Mesajlar 809 Çözümler 5 Tepki puanı 132 Ödüller 7 Yaş 32 7 HİZMET YILI Hera26' Alıntı: Bilgisayarını yeniden başlat antivirüs kapat faceit vanguard varsa engelliyor olabilir onları kaldır tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... Hiçbiri yok herşey olması gerektiği gibi ama açılmıyor setup !! Oyla 0 Olumsuz oyla
Hera26' Alıntı: Bilgisayarını yeniden başlat antivirüs kapat faceit vanguard varsa engelliyor olabilir onları kaldır tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... Hiçbiri yok herşey olması gerektiği gibi ama açılmıyor setup !!
23 May 2021 #6 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son düzenleme: 23 May 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
23 May 2021 Konuyu başlatan #7 DemanDe Samsun Süper Üye Katılım 20 Mar 2019 Mesajlar 809 Çözümler 5 Tepki puanı 132 Ödüller 7 Yaş 32 7 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... İşe yaradı çok teşekkür ederim !!! Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin. Aşağıdaki programları kurun: 1) DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2) Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3) Logitech GHUB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... İşe yaradı çok teşekkür ederim !!!