Logo Banner Yapabilecek Değerli Arkadaşlar Aranıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Youtube İçin Kanal Açmayı Planlıyorum Ve Bu Kanal Sadece Bir Oyun Üzerine Değilde Tüm Oyunlar Üzerine Olacak.Profil Resmi ve Banneri Yapabilecek Arkadaşlar Varsa Konu Altında Yazarsa Sevinirim.

İstediğim Logo Ve Banner Beyaz Renk Üzerine Yapılmış Sade ve Şık Bir Tasarım Olması.Benim İçin Önemli Olan Renkler Beyaz ve Kırmızı Olmasıdır.
Şimdiden Yapanların Eline Sağlık Diyorum ;) Maddi Durumum Olsaydı Karşılığını Verirdim Ama Malesef Yok.Pek Uğraşmanıza Gerekte Yok Cart Curt Bir Çizim Olsada Yeterli ;)

Üye
7 HİZMET YILI
banner i kolay bi şekilde panzoid sitesinden yapabilirsin aşırı basit

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Youtube İçin Kanal Açmayı Planlıyorum Ve Bu Kanal Sadece Bir Oyun Üzerine Değilde Tüm Oyunlar Üzerine Olacak.Profil Resmi ve Banneri Yapabilecek Arkadaşlar Varsa Konu Altında Yazarsa Sevinirim.

İstediğim Logo Ve Banner Beyaz Renk Üzerine Yapılmış Sade ve Şık Bir Tasarım Olması.Benim İçin Önemli Olan Renkler Beyaz ve Kırmızı Olmasıdır.
Şimdiden Yapanların Eline Sağlık Diyorum ;) Maddi Durumum Olsaydı Karşılığını Verirdim Ama Malesef Yok.Pek Uğraşmanıza Gerekte Yok Cart Curt Bir Çizim Olsada Yeterli ;)
adobe photo shop ile yapması cok kolay nasıl bi şey istiyon tasarlıyı verem sana hayrıma

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ulaş kardeşim bana nasıl birşey istedigini söyle ayarlayabilirim
İstediğim Tür Oyunla İlgili Olsun Yeterli Aslında Açık Renk Mesela Beyaz Arka Plan Üstüne Oyunlarla İlgi Birşeyler Olsa Yeterli.Ben Genelde Sadeliğe Önem Veriyorum.Çok Teşekkür Ederim Şimdiden ;)

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
1440x2160 çözünürlükte bir beyaz resim alıp, internettende font bulup png resimleride toplayıp rahat ve kolay bir şekilde photoscape ile yapabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İstediğim Tür Oyunla İlgili Olsun Yeterli Aslında Açık Renk Mesela Beyaz Arka Plan Üstüne Oyunlarla İlgi Birşeyler Olsa Yeterli.Ben Genelde Sadeliğe Önem Veriyorum.Çok Teşekkür Ederim Şimdiden ;)
özelden instanı yaz bitince göndereyim sana

Üye
5 HİZMET YILI
Panzoidi az çok biliyorum orada daha çok kanal introsu gibi şeyler var.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ulaş Bana Ayarlıyım
kadirsar diye bir arkadaş şuan yapıyor yinede teşekkür ederim ama yapmak istersen özelden instagram adresimi bırakabilirim :)
Post automatically merged:

Panzoidi az çok biliyorum orada daha çok kanal introsu gibi şeyler var.
evet ama ben pek anlamıyorum o siteden.birde benim evde internetim olmadığı için photoshop programlarını indiremiyorum.telefondaki internetimi hotspot olarak pc de kullandığım için biraz kısıtlı netim var :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
aslında güzel bir fikir teşekkür ederim :)
Post automatically merged:

düşünmen bile yeterli benim için.bir arkadaş şuanda yapıyor banneri.sadece logo kaldı :)
logoda yaparım knk istiyorsan nasıl istediğine bğlı özele gelir msn 1 dkkalığına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...