Onaylı Üye
hadi ya yok artık xxdbalıga benzıyor resım
teşekkür ederim. logolar vektörel yapıda olur. bu sebeple vektörel çalışan programlarda iş çıkartmak daha doğru olur. benim aşina olduğum program da illustartorGayet güzel olmuş eline sağlık ama Photoshop CC de veya 3d maxta daha güzel şeyler yapılabilir
güzel olmuş ellerine sağlık
amblemi yazıya entegre şekilde tasarlaman hoşuma gitti renk farkıyla vurgulayabilirsin dostum
iyi forumlar
Teşekkürlerben 1.yi nedense cok sevdim basarilar...
3d görselleştirme fimrasına ait olabileceğini düşünerek yaptım. zaten alt metninde 3d visualition yazıyor ^^bi satış mağazası logosu gibi bence güzel.
3. çok güzel başarılar
çok teşekkür ederim yorumlar için1. cok güzel knk 2.de güzel
ben bu tür tasarımları ücretli yapıyorum normal şartlarda. ancak ne için kullanıcaksın? yardımcı olabilirim belkikendimiz için tasarlamanı istesek yapabilir misin ?
kendi bireysel logom olsun diye sadece ticari bişey için değil dostum (kendi formamı tasarlamak istiyorum logo koyup altına by ...(mahlasın) yazabiliriz hoş olur ama tabii ki sana kalmış dostumben bu tür tasarımları ücretli yapıyorum normal şartlarda. ancak ne için kullanıcaksın? yardımcı olabilirim belki
yapabilirim aslındakendi bireysel logom olsun diye sadece ticari bişey için değil dostum (kendi formamı tasarlamak istiyorum logo koyup altına by ...(mahlasın) yazabiliriz hoş olur ama tabii ki sana kalmış dostum
yapabilirsen forma da olabilir dostum tabi ki ama forma seni çok uğraştırır gibime geliyor çok yorulcaksan sadece logo da yapabilirsen minnettar olurum kralyapabilirim aslındatamamen forma mı istiyosun yoksa sadece logo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?