Arkadaşlar matbaada sticker bastıracağım internetten bir resim buldum bunun logo yani vektörel; daha sade hale getirebilecek olan var mı ? Kenarlardaki siyah şeyleri istemiyorum bir de size zahmet mumun alevinin rengi ile kadının bacak renginin kesiştiği yerdeki renk geçişi daha yumuşak olursa çok müteşekkir olurum
Bahsettiğin görsel Kerby rosanes ballerina kara kalem çalışması renklendirmek ve düzenlemek için vakit ve proğram lazım , hali hazırda proğram yüklü değil olsa yardımcı olurdum.
Ancak farklı görsellere bakmanı tavsiye ederim, genelde kara kalem çalışmalarını renklendirmek eğer kalite bir çalışma isteniyorsa ki sen sticker bastırıcakmışsın üzerine güzelce kafa yorulması gerek.
Bahsettiğin görsel Kerby rosanes ballerina kara kalem çalışması renklendirmek ve düzenlemek için vakit ve proğram lazım , hali hazırda proğram yüklü değil olsa yardımcı olurdum.
Ancak farklı görsellere bakmanı tavsiye ederim, genelde kara kalem çalışmalarını renklendirmek eğer kalite bir çalışma isteniyorsa ki sen sticker bastırıcakmışsın üzerine güzelce kafa yorulması gerek.
Photoshop yada benzeri programlarda üstüne boş katman açılıp çizgilerle geçilirse olabileceğini düşünüyorum. Şuan bilgisayarımı kullanamadığım için bunu yapamıyorum maalesef :/