28 Ara 2015 #1 Serenity Eternal Birfea Uzman Üye Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 257 Tepki puanı 10 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI Tamamen amatörce bir çalışmadır. İyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum. Not: Grafiker vb. rank için yapmıyorum. Foruma bir yararım dokunsun diye yapıyorum. Resim: Devamı gelecek. Sizde tasarımlarınızı bu forumda paylaşabilirsiniz. >Grafik PSD PAYLAŞIMLARI<
Tamamen amatörce bir çalışmadır. İyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum. Not: Grafiker vb. rank için yapmıyorum. Foruma bir yararım dokunsun diye yapıyorum. Resim: Devamı gelecek. Sizde tasarımlarınızı bu forumda paylaşabilirsiniz. >Grafik PSD PAYLAŞIMLARI<
28 Ara 2015 Moderatör #2 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Ellerine Sağlık M Şeklindeki kısmı beğendim Renkleri düzenlenip logoya eklenebilir ! psd atabilirsin özelden.
Ellerine Sağlık M Şeklindeki kısmı beğendim Renkleri düzenlenip logoya eklenebilir ! psd atabilirsin özelden.