Süper Üye
teşekkür ederim bilgilendirme için benim cahilliğimban yememe şansı var injectle alakalı bi detect yok çağırılan fonksiyonlarda detect var.
teşekkür ederim bilgilendirme için benim cahilliğimban yememe şansı var injectle alakalı bi detect yok çağırılan fonksiyonlarda detect var.
bu ne demek kanka yav fonksiyon meselsini anlamadım. Çok istikrarsız ban atıyor bazen 2 maçta atıyor, bazen 2 3 hafta oynuyorum öyle atıyor. Şuan ki hesapta mesela 3 gündür oynuyorum atmadı hala. Bu lolün ban meselesini çözemedim pf :/ban yememe şansı var injectle alakalı bi detect yok çağırılan fonksiyonlarda detect var.
haklısın ama bence AC den ban yemez anlamında yazılmıs oHiç bir hile ban garantisi vermez verirse yalancıdır![]()
oyunun kendi fonksiyonları var yürütme vs onları oyun dısından çağırırsan ban atıyor.bu ne demek kanka yav fonksiyon meselsini anlamadım. Çok istikrarsız ban atıyor bazen 2 maçta atıyor, bazen 2 3 hafta oynuyorum öyle atıyor. Şuan ki hesapta mesela 3 gündür oynuyorum atmadı hala. Bu lolün ban meselesini çözemedim pf :/
Hee yani -10 iq hile bilgim ile konuşuyorum hilenin dll'si detected değil yani oyuna inject edilsede bir şey olmuyor anladım ben sadece o space falan filan mevzusu sıkıntı gibi anladım. bir ara şey duymuştum oyunda belli bir tık belli bir tuşa tıklama skoru varmış o mevzular mı ?oyunun kendi fonksiyonları var yürütme vs onları oyun dısından çağırırsan ban atıyor.
her türlü ban atarArkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
kanka denemeye gerek yok uzun zamandır hilelerin hepsini kullandım her şekilde kullandım yinede değişmez ban yersinbunu deneyen var mı
nasıl nerden indiryoruzArkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
2 güne kadar ban yersin yüksek lvl hesaplarda 5 gün kadar bekletiyor <32017 hesabım var 26 seviyeye scriptle kastım ve ban yemedim bilmiyorum cok sacma bi sistem