Lol 0 ban %100 çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2017 hesabım var 26 seviyeye scriptle kastım ve ban yemedim bilmiyorum cok sacma bi sistem

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
inject attıktan sonra hotfix veya büyük bir update geldiğinde yeme riskin yine yüksek oluyor

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ban yememe şansı var injectle alakalı bi detect yok çağırılan fonksiyonlarda detect var.
bu ne demek kanka yav fonksiyon meselsini anlamadım. Çok istikrarsız ban atıyor bazen 2 maçta atıyor, bazen 2 3 hafta oynuyorum öyle atıyor. Şuan ki hesapta mesela 3 gündür oynuyorum atmadı hala. Bu lolün ban meselesini çözemedim pf :/

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
bu ne demek kanka yav fonksiyon meselsini anlamadım. Çok istikrarsız ban atıyor bazen 2 maçta atıyor, bazen 2 3 hafta oynuyorum öyle atıyor. Şuan ki hesapta mesela 3 gündür oynuyorum atmadı hala. Bu lolün ban meselesini çözemedim pf :/
oyunun kendi fonksiyonları var yürütme vs onları oyun dısından çağırırsan ban atıyor.

ADOO
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Hile kullandıktan sonra ban yemeyen nadir.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyunun kendi fonksiyonları var yürütme vs onları oyun dısından çağırırsan ban atıyor.
Hee yani -10 iq hile bilgim ile konuşuyorum hilenin dll'si detected değil yani oyuna inject edilsede bir şey olmuyor anladım ben sadece o space falan filan mevzusu sıkıntı gibi anladım. bir ara şey duymuştum oyunda belli bir tık belli bir tuşa tıklama skoru varmış o mevzular mı ?

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
her türlü ban atar

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hile dt duruma düştü

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Buna ne zaman günceleme gelicek bilgisi olan varmı

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Sorun şu ki istediğini kapat istersen full hepsini kapat legit bile oynama İNJECKT ettiğin an ban durumun oluyor ve şuan bu scyle %100 ban yiyorsun

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
boş post kasmanın başka yolunu bulamadınız galiba böyle yalan yanlış bilgilerle yapmayın bari

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
nasıl nerden indiryoruz

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hile link varmı acaba bende indirmek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...