LoL 1 aylık Legendsense hilesi tecrübem

Üye
1 HİZMET YILI
bugun legend senseyı satın aldım oyuna girmeden önce açtım oyuna girdiğim anda vanguard direk oyundan atıyor birçok scripti sorunsuz şekilde kullanan biri olarak piyasada bu kadar boş bir sciprt olmadıgını bılmenızı ısterım yahu adamların destek gruplarında kımsecıkler yok chatlerı bombos birşey yazıyorsun 14-16 yaş arası çocuklar kendılerı bır ortam yapmıs dıscordda sadece kendılerıyle konusuyorlar 2013 yılından beri lolde sciprtleri sırf merakımdan dolayı kullanıp denıyorum joduskanın tr de forumunu ılk acanlardanım hılenın pasifliğinden de değil vanguard bildğin okuyor cayır cayır hileyi size tavsiyem kesınlıkle slotted kullanın.0 ban riskı sadece yuksek reportta ıncelenırsınız

Üye
1 HİZMET YILI
bugun farklı bir bilgisayarda farklı bir hesapla tekrar denedim 3.maçın sonunda dodge açmadiğim sadece farm yapmak için kullandığım halde perma ban atan script.bir zaman hiç atmıyor ama birgün geliyor ard arda banlar atmaya başlıyor.yazık hesabınızı risk etmeyin yan hesaplarla deneyin

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
bugun legend senseyı satın aldım oyuna girmeden önce açtım oyuna girdiğim anda vanguard direk oyundan atıyor birçok scripti sorunsuz şekilde kullanan biri olarak piyasada bu kadar boş bir sciprt olmadıgını bılmenızı ısterım yahu adamların destek gruplarında kımsecıkler yok chatlerı bombos birşey yazıyorsun 14-16 yaş arası çocuklar kendılerı bır ortam yapmıs dıscordda sadece kendılerıyle konusuyorlar 2013 yılından beri lolde sciprtleri sırf merakımdan dolayı kullanıp denıyorum joduskanın tr de forumunu ılk acanlardanım hılenın pasifliğinden de değil vanguard bildğin okuyor cayır cayır hileyi size tavsiyem kesınlıkle slotted kullanın.0 ban riskı sadece yuksek reportta ıncelenırsınız
merak edip baktım ama ne yazık ki slotted ' de üyelik açamıyorsun

En Güvenilir Hile Marketi
Onaylı Üye
Sosyal
piyasadaki en güçlü hile olabilir ama maalesef korunma konusunda çok kötüler üstüne pcye gizlice sızan ratlar cabası uzun süreli kullanım için fiyatına değecek bir ürün değil ama dediğim gibi piyasdaki en sağlam predi orbu olan tek ürün legendsensedir.