Böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum, keza olsa bile anında fixlenir direkt deneyenlerin hesapları da kısıtlanır diye düşünüyorum.beyler bi yazılım buldum yazılımda 1 mavi özü 1 rp yapıyorlar anlayanlar yardımcı olabilimi {"itemId":1000,"inventoryType":"RP","product":"LOL","releaseDate":"2011-04-26T00:00:00.000+00:00","localizations":{"en_GB":{"name":"Purchase RP","language":"en_GB"}},"storeTimezone":"UTC","active":true,"iconUrl":"g-rp.jpg","prices":[{"cost":1,"currency":"IP"},{"cost":1,"currency":"RP"}]}
Imkansız bence olsa bile direkt banı atarlar sana knkm bilginebeyler bi yazılım buldum yazılımda 1 mavi özü 1 rp yapıyorlar anlayanlar yardımcı olabilimi {"itemId":1000,"inventoryType":"RP","product":"LOL","releaseDate":"2011-04-26T00:00:00.000+00:00","localizations":{"en_GB":{"name":"Purchase RP","language":"en_GB"}},"storeTimezone":"UTC","active":true,"iconUrl":"g-rp.jpg","prices":[{"cost":1,"currency":"IP"},{"cost":1,"currency":"RP"}]}
böyle bişey yok dostum olsa bile 2011 de bi eventtir fixlenmiştir.beyler bi yazılım buldum yazılımda 1 mavi özü 1 rp yapıyorlar anlayanlar yardımcı olabilimi {"itemId":1000,"inventoryType":"RP","product":"LOL","releaseDate":"2011-04-26T00:00:00.000+00:00","localizations":{"en_GB":{"name":"Purchase RP","language":"en_GB"}},"storeTimezone":"UTC","active":true,"iconUrl":"g-rp.jpg","prices":[{"cost":1,"currency":"IP"},{"cost":1,"currency":"RP"}]}
galiba kbot.exe gibi 3.parti refund exploit programların injector kısmına yazılan kodlardan bir tanesi çalışcağını sanmıyorum çalışsada visualdir veya hesabına rp gelir ama sen çık gir yapınca gider çünkü rp aldığında serverlar o rp miktarını tanımlıyorbeyler bi yazılım buldum yazılımda 1 mavi özü 1 rp yapıyorlar anlayanlar yardımcı olabilimi {"itemId":1000,"inventoryType":"RP","product":"LOL","releaseDate":"2011-04-26T00:00:00.000+00:00","localizations":{"en_GB":{"name":"Purchase RP","language":"en_GB"}},"storeTimezone":"UTC","active":true,"iconUrl":"g-rp.jpg","prices":[{"cost":1,"currency":"IP"},{"cost":1,"currency":"RP"}]}
Garanti ban hesabına para girişi olmadan rp gelmesi direkt belli olurbeyler bi yazılım buldum yazılımda 1 mavi özü 1 rp yapıyorlar anlayanlar yardımcı olabilimi {"itemId":1000,"inventoryType":"RP","product":"LOL","releaseDate":"2011-04-26T00:00:00.000+00:00","localizations":{"en_GB":{"name":"Purchase RP","language":"en_GB"}},"storeTimezone":"UTC","active":true,"iconUrl":"g-rp.jpg","prices":[{"cost":1,"currency":"IP"},{"cost":1,"currency":"RP"}]}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?