- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Hocam çalışıyor her yamada direk update atıyorlar fakat onda custom skinler var o yüzden tercihim var her skinde dosya indirip atmak useless geliyor banakillerskin var hocam
şu an çalışıyormu bilmiyorum ama
çalışıyorsa biraz değişik bir uygulama lolskine kıyasla
https://memoryhackers.org/konular/lol-x64-skin-changer-v2-version-13-8-505-1405.267881/unreadbunu kullanabilirsin.Merhaba arkadaşlar, 13.8 son patch uyumlu, DX9 modunda çalışan skin changer arıyorum. Her yeri gezdim bütün forumları. Türk-yabancı bulamadım. Buranın kullanıcısıyım fakat buradaki DX9 modunda çalışmıyor, denedim. Lütfen onu atıp durmayın, çalışmıyor. Eski versiyonu çalışıyordu, bozmuşlar. 13.8 DX9 modunda çalışan paralı scriptlerle uyumlu skin changer arıyorum, çalışan skin changer önerene 850 RP kodu vereceğim. Teşekkür ederim, ilgi ve bilgisine güvenen arkadaşlar önerebilir.
kanka konuyu oku yorum kasmak için yorum yapma gözünü seviyim
dx9 ne oluyor tam olarakMerhaba arkadaşlar, 13.8 son patch uyumlu, DX9 modunda çalışan skin changer arıyorum. Her yeri gezdim bütün forumları. Türk-yabancı bulamadım. Buranın kullanıcısıyım fakat buradaki DX9 modunda çalışmıyor, denedim. Lütfen onu atıp durmayın, çalışmıyor. Eski versiyonu çalışıyordu, bozmuşlar. 13.8 DX9 modunda çalışan paralı scriptlerle uyumlu skin changer arıyorum, çalışan skin changer önerene 850 RP kodu vereceğim. Teşekkür ederim, ilgi ve bilgisine güvenen arkadaşlar önerebilir.
Konuyu kapatabilirsiniz hocam ♥ cevabımı aldımŞu an sadece çalışan forumda bu var başka yok diye biliyorum:
https://memoryhackers.org/konular/lol-x64-skin-changer-v2-version-13-8-505-1405.267881/unread
dx9 modu directx9 modu ekran kartı ile alakalı bir şey kullandığım script dx9 modunda çalıştırması gerekiyor lolün bilip bilmeyen yorum atmış forumdaki sc diye özellikle belirttim pentasharpda dx9 modu şart diyedx9 ne oluyor tam olarak
bu olay nedir amacı ne ne işe yarar benide aydınlatırmsınKonuyu kapatabilirsiniz hocam ♥ cevabımı aldım
Post automatically merged:
dx9 modu directx9 modu ekran kartı ile alakalı bir şey kullandığım script dx9 modunda çalıştırması gerekiyor lolün bilip bilmeyen yorum atmış forumdaki sc diye özellikle belirttim pentasharpda dx9 modu şart diye
Script için dx9 modu gerekiyor işte neyini açıklıyımbu olay nedir amacı ne ne işe yarar benide aydınlatırmsın
lol skin kullana bilirsin dostumMerhaba arkadaşlar, 13.8 son patch uyumlu, DX9 modunda çalışan skin changer arıyorum. Her yeri gezdim bütün forumları. Türk-yabancı bulamadım. Buranın kullanıcısıyım fakat buradaki DX9 modunda çalışmıyor, denedim. Lütfen onu atıp durmayın, çalışmıyor. Eski versiyonu çalışıyordu, bozmuşlar. 13.8 DX9 modunda çalışan paralı scriptlerle uyumlu skin changer arıyorum, çalışan skin changer önerene 850 RP kodu vereceğim. Teşekkür ederim, ilgi ve bilgisine güvenen arkadaşlar önerebilir.
yani oda olur lol skinde olurskin changer v2 güzel onu kullanabilirsin
forumda var knk onu kullan çalışıyordu en son baktığımda ama kullanırken kimseye söyleme var bende skinchanger diye ban yersin onun dışında belli ettirmediğim sürecede ben atmıyorMerhaba arkadaşlar, 13.8 son patch uyumlu, DX9 modunda çalışan skin changer arıyorum. Her yeri gezdim bütün forumları. Türk-yabancı bulamadım. Buranın kullanıcısıyım fakat buradaki DX9 modunda çalışmıyor, denedim. Lütfen onu atıp durmayın, çalışmıyor. Eski versiyonu çalışıyordu, bozmuşlar. 13.8 DX9 modunda çalışan paralı scriptlerle uyumlu skin changer arıyorum, çalışan skin changer önerene 850 RP kodu vereceğim. Teşekkür ederim, ilgi ve bilgisine güvenen arkadaşlar önerebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?