Arkadaşlar merhaba çok saçma bir şekilde 14 gün küfürden ban yemişim oyun içi arkadaşımla muhabbet etmiştim ban yediğim diyalogu aynı şekilde aktarıyorum
1. Oyun
Oyunda
Bordinbral: atmaz
Bordinbral: ben 10 maç almıştım win
Bordinbral: silver attı işte
Bordinbral: bundada silver atcak
Bordinbral: ayne
Bordinbral: bide rüne spele baka q
Bordinbral: he
Arkadaşlar merhaba çok saçma bir şekilde 14 gün küfürden ban yemişim oyun içi arkadaşımla muhabbet etmiştim ban yediğim diyalogu aynı şekilde aktarıyorum
1. Oyun
Oyunda
1. Oyun
Oyunda
öncesinde uyarı almışsındır yada daha önceden de ban yemiş sindir takdir seviyen yok iken yine küfür etmişsin o yüzden ufak tefek küfürlerde bile ban yeme olasılığın var bilgin olsun
Riot games "1,2" kez küfrettin diye ban atmaz. Sen kolunu,bileğini konuşturmak yerine sürekli "çeneni" konuşturursan öyle ban yersin. İlk başta uyarı niteliğinde 10 maç sohbet cezası verir. Ancak ettiğin küfüre bağlı olaraktan "siyasi,nefret söylemi" kategorisine giriyorsa direk "14" gün banlanırsın. Demek oluyor ki küfrettiğin yanına kââr kalmıyormuş Bir daha çenenizi konuşturmak yerine kolunuzu konuşturun #Kilit