☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
bende öneri yapayım 4-5 etkinliktir satın alıyorum, bence çok worth bi sistem turuncu özünüz varsa kesinlikle basın parayı harcayın, ister prestij skinine kasın tokenleri ister orblarda harcayın ben orbcu tayfadanım, 4 etkinlikte 70-80 güzel kostüm toplamışımdırBaşlıkta ne kazandırır yazdım fakat soru değil yanlış anlaşılmasın. Sadece alıp almamak arasında karar veremeyenler için alan biri olarak neler elde edildiğini göstereyim dedim.
Ben de ilk kez bu görevlerin kartını satın aldım, bir türlü emin olamıyordum almaya değer mi diye. Sanırım harcanan en iyi 1650 RP olabilir, çok sık oynamıyorum. Her gün 2-3 aram maçı atar, çıkarım. Ranked oynamıyorum bile fakat şimdiden 20'den fazla kostüm aldım. 1650 RP'yi sonuna kadar hak ediyor, Amazon Prime'dan gelen RP'lerin bu görev kartlarına biriktirilmesi gerek
Görevlerin 3 Ekim'e kadar süresi var, her 200 puanda bir 10 sembol veriyor. Bir maçta ise ortalama 150-190 arası puan kazandırıyor yani 3 maçta 20 sembol gibi bir şey yapıyor, muhtemelen 2-3 tane daha küre açarım.
Ekli dosyayı görüntüle 78626
Ekli dosyayı görüntüle 78628
kanka şans işiZedin kostumu veriyormu
Etkinlik başlayalı 2-3 hafta oluyor sanırım ilk günden başladım kostümleri açmaya çok daha fazla oynayabilirdim pek vaktim yoktu ona rağmen güzel sayıda kostüm aldım şansım da yaver gitti diyebilirim değerli kostümler çıktı1650 RP'ye göre çok güzel şeyler, hayırlı olsun da bunları kaç gün gibi bir sürede elde ettin?
Küreler diğer sandıklar kadar dandik değil ya elbette şans işi ama hextech sandığına kıyasla çok daha iyi ödüller çıkıyor bana bir tane de tut-çek çantası çıktı ondan da 3 kostüm veriyor.Gerçekten sağlam kazanmışsın fakat bu bir şans işi değil mi yani bize de bu kadar güzel gelme olasılığı kaç
Yukarıda da yazdım kanka 2-3 hafta arası bir sürede hala da görevler devam ediyor 3 Ekim'e kadar tahminen 2 veya 3 tane daha küre açacağım. Yasuo kostümü yok hakikat ejderi yasuo çıkana kadar diğerlerini almıyorum öze dönüştürüyorumKaç günde aldın? Yasuo kostümü var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?