eskiden tft girince beklemiyodun ve sur verip çıkınca 1 maç eksiliyordu hala varmı o trick bilmiyorum
akıllanmışlar knkeskiden tft girince beklemiyodun ve sur verip çıkınca 1 maç eksiliyordu hala varmı o trick bilmiyorum![]()
![]()
çözüm var hemde 2 farklı methodu var hatta biri ekstra uğraşlı ama 3 yol yine de sana söylemicem la aşırı gıcık oluyorum sizin gibilere oyunda bizim takımda da olsa rakip takımda da olsa rekabet faktörünün anasını ağlatıyorsunuz umarım perma alırsın ne diyim ?leave busterin banına çare varmı lütfen
Neymiş söyle bizde öğrenelim bariçözüm var hemde 2 farklı methodu var hatta biri ekstra uğraşlı ama 3 yol yine de sana söylemicem la aşırı gıcık oluyorum sizin gibilere oyunda bizim takımda da olsa rakip takımda da olsa rekabet faktörünün anasını ağlatıyorsunuz umarım perma alırsın ne diyim ?
orta seviye botlara karşı seri maç bitirceksin başka çaresi yokleave busterin banına çare varmı lütfen
Haklısın ama bazen de zor şartlardan dolayı kalıp da ceza yiyenler oluyor onlara acımak lazım işteşöyle bi sistem iyi ki var scriptle bile taşınmıyor plat eloda herif feedleyip afk kalıyor başta afk kalsa hadi sur vericez bide feedleyip afk kalıyorlar