BDO LOVER
Onaylı Üye
ligindeki oyuncuların sayısı az olabilirBaşlıkta da dediğim gibi mid ve top seçiyorum yan hesabımda 5dkdan erken maç bulmuyor genelde arada bir 4.dkda maç buluyor onun harici 5-0dk arası sürüyor hep ve bu beni rahatsız ediyor sorun nerede ? oyunun oyuncu sayısı mı azaldı
mid ve top lane i çok fazla kişi seçtiği için olabilir bendede bazen 5-6 dakikada buluyorBaşlıkta da dediğim gibi mid ve top seçiyorum yan hesabımda 5dkdan erken maç bulmuyor genelde arada bir 4.dkda maç buluyor onun harici 5-0dk arası sürüyor hep ve bu beni rahatsız ediyor sorun nerede ? oyunun oyuncu sayısı mı azaldı
bilgim kadarıyla sunucularda hata yok.Olsa duyurulurduBaşlıkta da dediğim gibi mid ve top seçiyorum yan hesabımda 5dkdan erken maç bulmuyor genelde arada bir 4.dkda maç buluyor onun harici 5-0dk arası sürüyor hep ve bu beni rahatsız ediyor sorun nerede ? oyunun oyuncu sayısı mı azaldı
Asıl cevabı normal sıralı seçimin kapalı seçime göre o levellerde daha az oyuncusu olması kapalı seçim oynarsan bu problem kalmaz aksi takdirde sıralı seçimde bekletecektir. Aynı şekilde geç saatlerde yüksek elolarda oyuna girersen de aynı problemi yaşayacaksın. Lig belirlenene kadar kapalı seçim oynamanı öneririmBaşlıkta da dediğim gibi mid ve top seçiyorum yan hesabımda 5dkdan erken maç bulmuyor genelde arada bir 4.dkda maç buluyor onun harici 5-0dk arası sürüyor hep ve bu beni rahatsız ediyor sorun nerede ? oyunun oyuncu sayısı mı azaldı
ghost game oyunun bitip devam eediyor gibi görünmesi oluyor hocam alakası yok bu konuylahesap değiştirmelisin bazı hesaplar ghost ban yiyiyor.
Ligin ne hocamBaşlıkta da dediğim gibi mid ve top seçiyorum yan hesabımda 5dkdan erken maç bulmuyor genelde arada bir 4.dkda maç buluyor onun harici 5-0dk arası sürüyor hep ve bu beni rahatsız ediyor sorun nerede ? oyunun oyuncu sayısı mı azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?