sitedeci script ile direk banlanıyor diger ücretli scriptlerde ne oluyor bilmiyorum30 seviye bir bot hesap satın aldım alırken 3 4 ay bekletildiği yazıyor bende yaklaşık 5 6 aydır oynuyorum belkide daha fazla bunun ban riski var mıdır rp falan da çektim banlansın istemem bilgisayarım da herhangi bir 3. parti yazılım da bulunmuyor bilgili arkadaşlar konuya cevap yazarsa sevinirim
bot ile kasılmış ise ban atıyorsitedeci script ile direk banlanıyor diger ücretli scriptlerde ne oluyor bilmiyorum
Dostum hiç script kullanmadım bu bahsettiğim hesapta pc de yüklü bile değil sadece hesap bot ile kasılmış ve satan kişi de hesabın 3 4 ay bekletildiğini söylüyor bende 7 aya yakın süredir oynuyorum ve ban gelmedi ama sezon sonu ban yiyeceğimden biraz korkuyorumsitedeci script ile direk banlanıyor diger ücretli scriptlerde ne oluyor bilmiyorum
Post automatically merged:
bot ile kasılmış ise ban atıyor
çok uzun süredir oynuyorum şuana kadar ban gelmediyse daha sonra da gelmez diyorlar umarım öyle olurEvet genellikle banlanıyorlar o yüzden dinlendiriyorlar hesapları
Bu konu hakkında biraz yazı yazmıştım , evet dostum bazı hesaplar banlanabiliyor bunun nedeni hesaplar bot tarafından kasılıyor eğer sc de açacaksan açmamanı öneririm hesapta biraz takıl oyna aradan 1 2 ay geçtikten sonra bandan kurtulabilirsin30 seviye bir bot hesap satın aldım alırken 3 4 ay bekletildiği yazıyor bende yaklaşık 5 6 aydır oynuyorum belkide daha fazla bunun ban riski var mıdır rp falan da çektim banlansın istemem bilgisayarım da herhangi bir 3. parti yazılım da bulunmuyor bilgili arkadaşlar konuya cevap yazarsa sevinirim
dostum zaten hesapta yaklaşık 6 7 aydır falan oynuyorum hala bir ban yada uyarı vs hiç bir şey göremedim bende sıkıntı çıkmaz diye yeni gelen kayn skininin prestiji falan açtım umarım bundan sonra sıkıntı yaşamam bir kaç arkadaşım elmas yada master olursam hesabı banlayabilceklerini söyledi opgg gibi sitelerin hepsine tek tek baktım botun oynadığı yapay zeka maçların hiç biri gözükmüyor umarım sıkıntı yaşamamBu konu hakkında biraz yazı yazmıştım , evet dostum bazı hesaplar banlanabiliyor bunun nedeni hesaplar bot tarafından kasılıyor eğer sc de açacaksan açmamanı öneririm hesapta biraz takıl oyna aradan 1 2 ay geçtikten sonra bandan kurtulabilirsin
bir site üzerinden satın aldım satan kişi sitenin en büyük 30 level hesap satan kişisi 5000+ olumlu satışı ve 7 olumsuz satışı var yorumlar neredeyse full olumlu umarım sıkıntı yaşamam riot ile bi rp konusunu konuşmak için iletişime geçmiştim sıkıntı yaratır mı bilmiyorumBotted hesapların ban yeme olasılığı yüzde 3 gibi bir oran bizzat kendim botla çok fazla hesap kastım hiç biri ban yemedi. Kullandığın bot ücretli ise ve kaliteliyse kesinlikle ban yemezsin. İnternetten aldığın hesaplara emin olamazsın
bir site üzerinden satın aldım satan kişi sitenin en büyük 30 level hesap satan kişisi 5000+ olumlu satışı ve 7 olumsuz satışı var yorumlar neredeyse full olumlu umarım sıkıntı yaşamam riot ile bi rp konusunu konuşmak için iletişime geçmiştim sıkıntı yaratır mı bilmiyorum
Dün riotçunun birine 50rp vermesi için ticket atmıştım kullandığım maile kayıtlı hesaplarım banlıydı toxicden kendisi şöyle dedi hesabını incelediğim de hesabında bir disiplin işlemi olduğunu görüyorum bahsettiğin hesabın kullanıcı adını sihirdar adını sunucusunu ve mailini paylaşır mısın dedi bende kullanıcı adı hariç bilgileri verdim bekliyorum umarım sıkıntı yaşamam hesap benim için fazla değerli şuanda%99 Sıkıntı çıkmaz. Hesaplar dinlendirilmemiş olsa bile ban yemiyor. Şuan riotun politikasını çok saçma buluyorum ticket üzerine bile ban atmıyolar. Belki birkaç kişi üst üste ticket atarsa anca ban yersin yani öyle söyliyim. Riot botted hesaplara karşı bi önlem almıyo şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?